Voorjaar! Alles is weer aan het ontluiken. Bloemetjes, bijtjes, lekker naar buiten! De wereld toont zich in frisse pastelkleuren en sommige bloemetjes kijken stiekem al eens boven de grond. Lammetjes springen vrolijk in rondte en kuikentjes pikken links en rechts kruimeltjes op.

Iedereen geniet van het voorjaar

Ja, dat heerlijke weer en dat zachte briesje maken dat je voelt dat al je opties weer open liggen. Je huppelt als-het-ware door de straten en steekt je neus genietend in de wind. Het komende seizoen – en de toekomst stralen je tegemoet in het pril gefilterde zonlicht. Je wilt plannen maken, ideeën bundelen en ga zo maar door. Je hoofd borrelt over!

Ga dan eens met je single-vrienden fijn sportief wandelen langs het strand. Je leest het al ‘wandelen én daten’ tegelijkertijd! Hoe makkelijk kan het gaan. En je hoeft niet perse in georganiseerd groepsverband te wandelen! Kun je ook gewoon gezellig zelf doen met je eigen bekende single-vrienden. In het voorjaar mogen de honden nog lekker mee – kunnen die ook gezellig daten!
Alle kinderen erbij en dan lekker hard rennen in de branding – hoe leuk is dat!

Singles; Rokjesdag & Coca Cola light guys

En als de zonnestralen ietsje warmer worden gaat ieder die een rok wil dragen lekker met de blote benen naar buiten. Single of niet, ladies like to show the legs. Die dag – rokjesdag – luidt écht het voorjaar in. Deze tijd nodigt uit om te daten en afspraakjes te maken. Lekker op een terras of wandelen in een park. Dat is toch genieten!

Eerst rokkendag in het voorjaar
Jonge vrouw in de voorjaarszon met kort rokje

What a man, what a man ?

Daar waar menig ‘Single Lady’ de rok en zomerse jurkjes uit de kast haalt, weten de mannen zich ook te kleden in het voorjaar. Van strak pak voor de zakelijke activiteit, tot de altijd goed T-shirt en spijkerbroek. Mocht je nu geen behoefte hebben aan al dat uiterlijk vertoon? Ga je toch gewoon wat anders doen! Hier wat dating-tips, ook leuk. Oriënteer jezelf daar eens op. Altijd gezellig!

Deze vrolijke blog sluiten we af met een ultieme voorjaars- of zomerkraker. Geniet van het voorjaar met Mungo Jerry! Er opmerkelijk uitzien is hot like Summer 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in