Jazeker; een cocktail drinken en tegelijkertijd andere singles ontmoeten. Het nuttige met het aangename verenigen, lijkt het wel. Of – het aangename met het aangename….! Enne, als jij nu toevallig geen alcohol drinkt, dan is er heus wel een alcoholvrije cocktail hoor.

Andere singles ontmoeten onder het genot van een cocktail wordt georganiseerd door Search4love. En nog veel meer! Van gezellige kleine wijnproeverijen tot grote mega single events!

Speeddaten, maar dan anders…

Search4love heeft trouwens een heel leuke agenda, bomvol met allerlei singleactiviteiten! In Amsterdam en ook in Arnhem of Breda, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.
Tijdens de events of het speeddaten, geen geschuif met stoeltjes – of heen en weer geren. Nee hoor, simpel met je cocktail in de hand even op die leuke aardige persoon afstappen. En dan niet hopen, maar ervan uitgaan dat die sympathie wederzijds is. Even een gesprekje aanknopen durf je toch wel? En dan je vinkje zetten – word het ja of nee… En dat vinkje kun je zetten in de matchtool. Een digitale matchkaart in je telefoon – dan gaat het lekker snel!

Van cocktail tot matchkaart, kan dat wel?

Tsja, als eerste contact krijg je alleen een naam en een nummer te zien op je digitale matchkaart, zoals ook enkel jouw naam en een nummer getoond wordt. Pas nadat je aangegeven hebt dat je iemand heel leuk en interessant vindt, wordt de match gemaakt en krijg je enkel een e-mailadres om een leuk berichtje te kunnen sturen. Zoals ook alleen jouw e-mailadres gedeeld wordt! Daarna moet je natuurlijk zelf je eigen gegevens bewaken, zoals altijd. Als nu de interesse wederzijds is, kun je eens gezellig afspreken. Ons advies is altijd om de eerste paar keren niet thuis af te spreken. Zoek simpel een andere locatie om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen. Zodra duidelijk is dat je niet gezien wordt als makkelijke prooi of hobby, kun je een stapje verder zetten, toch?

Leuk en spannend! Wat wil je nog meer? Niets…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in