En niet alleen spetteren en spatten, maar ook met de boeg het zilte nat doorklieven! Als jij nu niet weet wat te doen tijdens de ‘feestdagen’.. Als jij nu zo’n somber moment hebt en denkt dat je een eenzame single bent met Kerst of Oudjaar, dan vergis je jezelf! Single alleen zijn is niet nodig. Er is zoveel georganiseerd – juist voor jou! Wat denk je van het doorklieven van de Waddenzee? Een heerlijk arrangement dat je meevoert over het water. Spetteren en spatten door het water – kijkend naar het spetteren en spatten in de lucht, met een bruisend glas in de hand! Mooier kan het toch eigenlijk niet?

Aanmelden en het is al leuk!

Jazeker, de eerste avond begint al gezellig met kennismaken. Even een kort woordje van de kapitein, een borrel en dan babbelen maar, met je meezeilreizigers! Lekker slapen in je hut en de volgende ochtend gezellig allemaal samen ontbijten – de zeilen hijsen en naar Vlieland! Een heerlijke lunch en daarna een strandwandeling of even rondkijken op Vlieland. Ach, dan kent iedereen elkaar al goed – dan zijn jullie allemaal al vrienden geworden. En is het niet leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen?

Zeilen én blind daten? Kan!

De mooie klipper Suydersee biedt plek aan 34 gasten! En – een meezeilreis betekent dat ieder zich simpel aan kan melden! Dat je dus nooit tevoren weet wie de andere reizigers zullen zijn. Dat je die aardige leuke alleengaanden pas tijdens de zeilreis zult leren kennen! Het is als een soort ‘blind daten’, maar dan zonder jezelf aan één persoon te binden! En hoe leuk allemaal – dat lekker spetteren met een glas champagne in de hand?! Geweldig toch?

En daar blijft het niet bij..

Op Oudejaarsdag is de zeiltocht naar Terschelling. Heerlijk om te wandelen en uit te gaan met je nieuwe vrienden. Er is genoeg te doen in de leuke winkelstraatjes! En terug op het schip wacht je een heerlijk culinair menu met een avondvullend programma.
Tijdens Oud en Nieuw zijn de schepen in de haven feestelijk verlicht! Is dat geen mooi plaatje om naar te kijken met je glas bruisende bubbels in je hand? Nee, je hoeft jezelf echt niet te vervelen… Enne, als je ‘geraakt’ wordt door een ‘spetter’?! Tja, spat er zelf dan een beetje op los en zeg: ‘Heeee….lekker ding’!

De volgende dag zeilen jullie weer fijn terug naar het vasteland, naar een nieuw jaar vol verrassingen… Enne, mocht de reis nu al volgeboekt zijn… Kijk dan eens in de agenda van Rederij Vooruit! Er zijn weer voldoende meezeilreizen voor Singles in het Nieuwe Jaar! Geniet ervan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in