Home Reizen Actieve vakanties Singles vragen zich af waar het mooie weer blijft!

Singles vragen zich af waar het mooie weer blijft!

17
0

Dit jaar lijkt het mooie weer maar niet ‘van start’ te gaan. Bij elk eerste zonnestraaltje denken we dat het eindelijk begint – het voorjaar en de mooie zomer.. En dan valt het water weer ‘met bakken’ uit de lucht! Singels houden niet van sombere wolken! En toch doemen deze vrijwel elke dag op in de lucht – om te trakteren op een grijze hemel. Maar weet je, dit maakt een dagje of weekend of zelfs week (!) op het water juist spannender! Lekker fris intensief bezig zijn! De inspanning maakt dat je alle zorgen eens achter je laat! Dat je je ‘hoofd leegmaakt’. Want dat gebeurt als je eens gaat meezeilen met een van de arrangementen van Rederij Vooruit.

En er is genoeg te doen!

Even een greep uit alle mogelijkheden met de schepen van de bruine vloot. Zoals bijvoorbeeld Eilandhoppen, lekker naar de Waddeneilanden varen en aanmeren in de haventjes. Die Waddeneilanden liggen trouwens nooit stil en sommige verschijnen zelfs maar een paar uur per dag!

Veel te beleven op de Waddeneilanden!

Als je denkt dat je op de Waddeneilanden enkel natuur en vogels en zeehondjes en enorme stilte vindt, dan is dat een vergissing. Er wordt zoveel georganiseerd! Er zijn regelmatig muziekfestivals (waar heel veel singles op afkomen!) En dan kun je altijd kiezen voor een verblijf op een van de schepen van Rederij Vooruit. Dan kun je zeilend en wel naar zo’n festival toe klieven door de Waddenzee! Ook als het mooie weer even uitblijft heb je dan toch nog plezier!

Ach het mooie weer komt wel weer

Je weet; achter de wolken schijnt altijd de zon! Dat heldere zonnestralen plotseling de hemel open kunnen breken! Met dat fijne mooie weer voel je hoe één je bent met het water en de natuur. Dan barst je hart open van happiness!
Of komt dat door die ene leuke single, die je zojuist ontmoet hebt……?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in