Een funbreak – een break en fun… Precies wat Singles af en toe willen! Even ertussen uit en alles achter je laten, fun ja. Hoe heerlijk klinkt dat! Gewoon eens gezellig samen met andere singles activiteiten ondernemen. Met ‘nieuwe’ singles, met gelijkdenkenden – met maatjes…

Je bedenkt dat kleine groep leuk zou zijn. Dan leer je de anderen beter kennen. Dan heb je meer tijd en aandacht voor elkaar. Ongeveer dezelfde leeftijd? Ja, ook fijn. Want dan komen je interesses best meer overeen met elkaar. Uiteindelijk ben je in eenzelfde tijd opgegroeid, toch?

Ja, tijd voor fun en een break!

En laat er nu een organisatie zijn die dit allemaal biedt! Jawel, Funbreaks – organiseert reizen, weekendjes weg, events en allerlei andere leuke bezigheden. Met juist die kleine groep singles die het best bij jou matcht. Het is geen dating in die zin van het woord, maar – zoals altijd, kun je natuurlijk een toekomstige date ontmoeten. Misschien zelfs een toekomstige liefde…. Het gaat echter vooral om eens niet iets alleen te hoeven ondernemen!

Wat voor events Funbreaks zoal organiseert?

Funbreaks heeft een overvolle agenda met allerlei leuke activiteiten. Wandelen, fietsen, varen… of simpel samen een terrasje pakken. Samen leuke dingen doen – fun te hebben (lukt dan wel hoor). Zoals bij een workshop chocolade maken.

Altijd leuk en lachen toch? Dat is fun – nieuwe vrienden leren kennen en ook weer nieuwe dingen ontdekken en vaardigheden leren.

De leeftijdsgroep waarmee een uitje plaatsvindt staat altijd onderaan de de reis of het event gemeld. Dus je weet te voren ongeveer met wat voor singles je een leuke dag of weekend gaat beleven! Bovendien gaat er altijd een crewmember (een van de organisatoren) mee.

Elkaar in een groep leren kennen is hét ontmoeten anno nú

Heel veel organisaties spannen zich in om singles die dat extra stapje nodig hebben, uit hun saaie routine te halen. Uit overtuiging of uit de ervaring dat iedereen wel nieuwe mensen wil leren kennen. Dat iedereen wel eens iets anders wil doen – wel eens nieuwe gezichten wil zien. Het is ons doel weer om singles over al die gezelligheid en mogelijkheden op de hoogte te brengen. We zeggen dan ook doen!

Als jij nu ook ideeën of onderwerpen hebt, laat het dan even weten in een berichtje. Altijd welkom!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in