Home Over SinglesMag.nl

Over SinglesMag.nl

De website heeft tot doel leuke, informatieve, vermakelijke informatie te bieden. We richten ons daarbij op alleenstaanden (singles) en alleengaanden. We publiceren daarvoor leuke uitgaansmogelijkheden en/of reizen. Lifestyle artikelen en columns en allerhande andere informatie die voor deze doelgroep interessant is.

We werken met verschillende tekstschrijvers, die elk een eigen expertise hebben. Wil jij ook schrijven voor SinglesMag.nl? Neem dan contact op en wie weet wordt jij ook redacteur op deze leuke website.

Adverteren

Wil je adverteren op deze website? Neem dan contact met ons op per email en we vertellen je graag over de mogelijkheden! [email protected]

Wie zit er achter SinglesMag.nl

SinglesMagazine is een uitgave van Dynamic Holland. Een reisaanbieder van singles reizen. Voor de leukste wintersport en zonvakanties kun je hier terecht.

Vanuit de interesse in Singles Reizen, zijn we deze website begonnen. Daarmee brengen we de kennis die we hebben opgedaan over het vrijstaande en vrijgaande leven graag in beeld.

Wil je contact opnemen?

Heb je vragen en/of wil je contact opnemen, dan kan dat. Je bereikt ons dagelijks van 9:00 uur smorgens tot 20:00 s’avonds met onderstaande contactgegevens.

Dynamic Holland – Uitgever van SinglesMag.nl
Telefoon: 0517 20 20 20
Whatsapp: 06 82 80 17 39
E-mail: [email protected]