Home Reizen Impulsief? Single jongeren? – Welnee!

Impulsief? Single jongeren? – Welnee!

403
0
Nee hoor - Single jongeren zijn niet impulsief

Jongeren zijn altijd een beetje ongedurig en spontaan, dus dat kun je wel impulsief noemen. Jongeren willen gewoon wat!! En dan de gedachte aan, het vooruitzicht van, die heel saaie Kerstdagen bij je ouders! Dat pootje opzitten, dat nette glanzende bloesje aan moeten trekken of dat overhemd met die strik. Ja, die gedachte kan jongeren heel erg doen balen. Sommigen wonen natuurlijk al zelfstandig, maar toch – pap en mam roepen en trekken nog. Pffff! Je houdt wel ze, maar ja….

Impulsief op reis gaan is toch wel eens leuk?

Ja, een week die heisa ontvluchten zou echt wel een prachtige oplossing zijn. Lekker op pad met je vriend of vriendin, of met je kluppie – of alleen… In de bus leer je toch wel weer mensen kennen. Op kamp klinkt daarentegen weer zo conservatief, zo burgerlijk, zo kinderachtig….  SnowCamps? Ja – dat begint een beetje positief te klinken. Wat? Een beetje? Het klinkt heel positief! Maar kan het, kun je het maken? Nou en – zeker wel!

Voor Singles die zich afvragen wat SnowCamps is…

SnowCamps zijn 8 daagse reizen naar het Wintersportgebied Saalbach-Hinterglemm. Gezelligheid, goede pistes en tóp après ski, zo kun je SnowCamps eigenlijk het best omschrijven – als 8 dagen lang genieten!

Nee, single jongeren zijn niet impulsief, alleen maar wanneer zij de kans zien in de decembermaand spontaan op wintersport te kunnen gaan

Hoe zal het zijn, zo’n wintersport vakantie?

Als je jezelf afvraagt hoe het zal zijn in Saalbach-Hinterglemm. Beter nog, hoe het is om samen met je besties tijdens Kerst eropuit te trekken… Nou, af en toe zie je een kerstman voorbij glijden.

Ow, wel gehoord dat het tegenwoordig verboden is voor toeristen om in aangeschoten toestand (is dronken) de piste opgaan….. Na of tijdens de après ski. Er wordt dan ingegrepen(?)! Ach, zulke impulsieve dingen doen jongeren niet.

En ja, dan is het voor je het weet weer januari. Dat is pas een maand om impulsief feest te vieren! Weet je wat boek gewoon om de decembermaand tot die tijd te overbruggen!

Veel plezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in