De term rugzakje kun je letterlijk of figuurlijk zien. Natuurlijk kun je een mooi rugzakje aan je schouder hangen als je gaat daten. Echter, vaak wordt met een rugzak of rugzakje bedoeld dat iemand een verleden heeft. Dat hij of zij eerder in het leven wat problemen of terugslag ondervonden heeft, in wat voor vorm dan ook. Deze kunnen ernstig of minder ernstig geweest zijn. Welbeschouwd heeft iedereen een rugzakje – jij ook. Bij de een is deze echter soms iets meer of donkerder gevuld dan bij de ander..

Hoever ga je met zo’n ‘rugzakje’?

Kan dat wel? Daten met een rugzakje?

Ook weer tweeledig op te vatten; hoe ver ga je met zo’n rugzakje? Vaak kom je pas na verloop van tijd achter de – zullen we het maar inhoud noemen? Soms is deze verdrietig of juist vrolijk. Soms behelst deze een ernstige problematiek. Financieel, psychisch… crimineel – een verslaving.. Ga zo maar door. Soms kom je het te weten omdat het je simpelweg eerlijk opgebiecht wordt of verteld.. Soms op dramatischer wijze. Als extra opmerking, niet elke crimineel heeft een dramatisch verleden, ofwel rugzak hoor! Sommigen hebben gewoon een slecht karakter! De vraag is; help je het dragen? Of stop je meteen zodra er een tipje van de spreekwoordelijke sluier is opgelicht?

Gezond verstand en beoordelingsvermogen

Het stoppen of voortzetten van een prille relatie is iets dat een single in de meeste gevallen zelf heel goed kan beoordelen. En – zoiets is ook een persoonlijke beslissing, waarin niemand raad kan geven. Doorgewinterde singles worden ook niet zomaar ‘hoteldebotel’ verliefd. Maar soms hebben mensen ook simpel een kans nodig en soms loop je dan weer risico. Wie kan voorspellen hoe een en ander gaat verlopen…?

Op pad gaan is altijd leuk!

Maar hey, het kan ook dat je een leuke date hebt aan de andere kant van het land! Tja, dan doe je toch het meest noodzakelijke in je rugzakje en stapt op de trein, of in de auto – of reist op welke manier dan ook! Denk er wel aan dat je rugzak praktisch ook in de weg kan zitten en mensen zelfs kan hinderen! Voorbereid zijn op alles wat komen gaat; dat is waar het om draait. Je reis heeft altijd een doel, in tegenstelling tot hoe sommigen erover denken….
En ach, je neemt toch je eigen verstandige zelf mee?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in