Single eenzaam zijn niet in het nieuwe jaar

Men denkt vaak dat singles eenzaam zijn. Dus voor de juistheid – veelal kiezen singles ervoor hun leven volkomen alleen solitair door te brengen. En kiezen zij er vooral voor om alleen te zijn tijdens de feestdagen en deze lekker in ‘het eentje’ – op hun eigen manier te vieren. Dus de term eenzame singles is niet voor iedere single van toepassing, zoals ook in het ‘dooie eentje’ niet. Of juist wel?

Misschien zijn verlegen singles eenzaam…..

Die single die zo leuk en lief is. Die single waar helemaal niets ‘mis‘ mee is en vaak vanaf afstand bewonderd wordt. Dat zijn vaak de singles die niet op anderen af durven te stappen – de verlegen singles. Velen zijn best intens verliefd, maar durven geen gesprek aan te gaan of zijn afwerend als zij aangesproken worden. Dan zijn singles eenzaam….
Er is echter best iets aan te doen – ben jij zo’n verlegen eenzame single? Je bent de enige niet. Veel verlegen singles zijn je voorgegaan en hebben geleerd hier mee om te gaan, om hier overheen te stappen. Zij delen dit nu weer met andere verlegen singles.

Sluit je bij ons aan, zeggen zij – Join us… Het helpt echt!

Single eenzaam? Verander je leven!

Als je nu het gevoel hebt dat je altijd als laatste gekozen wordt. En als je niemand hebt om je verhaal en je belevenissen mee te delen. Je vrije tijd dan maar invult met de vaak onechte wereld van Social Media of gamen, kijk dan eens naar een manier om dat te veranderen.

Join us is een organisatie van jonge mensen die veelal in hetzelfde cirkeltje ronddraaiden als jij. Die meer sociaal contact wilden en soms ook even wat ervaren begeleiding daarbij nodig hadden. Om simpel face to face even gezellig te babbelen met elkaar en leuke afspraken te maken met elkaar….Single eenzaam in je eentje? Niet langer in het Nieuwe Jaar! In het Nieuwe jaar ga je genieten! Neem je die stap gewoon en meld je aan. Doen! Click it and Flip it!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in