Iets leuks doen is wat menigeen – en zeker Singles, bezig houdt op vrije dagen. Dat thuis zitten en hangen voor de tv of achter de pc of met de neus boven de telefoon, is soms toch echt saai en vermoeiend. Dan dient zich regelmatig zo’n vraag aan van ‘is er iets leuks te doen’? Daarom zijn 50 keuzemogelijkheden wel een prettige leidraad om uit te kiezen.

In de zomer is het makkelijk!

Als het mooi weer is, met zo’n stralend zonnetje sprankelend over het water, dan is het eenvoudig iets leuks te vinden om te doen. Je stapt de deur uit en of je nu de benenwagen neemt of de fiets – je komt altijd wel uit bij een leuke bestemming. Aan het strand of de oevers van een meer of rivier is het iedere keer weer leuk vertoeven. Singles met kindjes zoeken dan ook nog even een speeltuintje op als extra. Bootjes kijken of zelf varen, heerlijk hoor! Maar ja, dan is het toch ineens weer herfst geworden…  En hoewel het weer nog steeds prettig is, donkeren de dagen al vroeg. Iets leuks doen is voor singles dan een uitdaging – om gezellig bezig te zijn, met of zonder gezin….

Is er in het najaar ook iets leuks te doen?!

Is er nog iets leuks te doen in het najaar?

Even zomaar enige voorbeelden aanhalend uit 50 keuzemogelijkheden! Bijvoorbeeld een blotevoetenpad! Heerlijk om met je blote voeten door zacht gras of modder, of over knisperende takjes en door mild stromend water te wandelen (en spatteren). De meeste kinderen zullen dat geweldig vinden – en jij natuurlijk ook! En er blijken voldoende locaties waar dat leuk en goed en veilig kan!

En dan het bakkerrijmuseum in Hattem. Iets leuks doen met je kinderen is echt wel koekjes bakken in een échte bakkerij – om dan na afloop lekker poffertjes te eten! Er is zeker in de herfstvakantie heel veel te zien en te beleven in het museum. De al genoemde kinderbakdag en de poffertjessalon. En bovendien een familievoorstelling in het museumtheater, waarbij je op humoristische wijze allerlei mogelijkheden met deeg te zien krijgt – behalve broodbakken! Er is een museumshop en een bakwinkel, kortom dagvullend! Je moet wel even je plek reserveren hoor.

Iets leuks doen?! Gewoon jezelf oriënteren en eropuit trekken!

Heb jij nu ook leuke tips of ideeën of heb je iets leuks meegemaakt dat je wilt vertellen? Laat dan een reactie achter. Dan kunnen we contact opnemen. Je kunt ook op een van de knoppen hier beneden klikken om te laten weten dat je dit artikel leuk vindt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in