Flitsdaten…. nu al die feestdagen voorbij zijn en er vrijwel niet meer aan gedacht wordt iedereen allerlei goeds wensen. Het is er weer tijd voor – voor daten! Hoewel sommigen enkel daten om een paar gezellige uurtjes te beleven, is er best kans een goede ‘match’ te ontmoeten. En als je er een beetje voor terugdeinst om meteen ‘een op een’ af te spreken is speeddaten, ofwel flitsdaten misschien iets voor jou! Het elkaar in een flits beoordelen tijdens een fijne gezellige flitsdate.

En het is echt flitsen tijdens flitsdaten!

Er zijn weer voldoende flitsevenementen de komende maand – het komende jaar! De agenda zit boordevol. Tijdens zo’n avond word je gastvrij ontvangen door de organisatoren, krijg je een drankje aangeboden en ontvang je een matchkaart. Er zullen ongeveer tussen de 12 of 20 singles aanwezig zijn, waarbij de vrouwen aan een tafeltje zitten. De mannen flitsen rond om beurtelings 3 minuten lang bij een dame plaats te nemen. Het blijkt dat 3 minuten lang genoeg is om als in een flits te beoordelen of er een klik is.

Waar deze avonden zijn?

Flitsdate organiseert dit soort datingavonden al 21 jaar. En deze vinden plaats door heel Nederland – zoals je op de site van Flitsdate kunt zien. Het evenement is geheel verzorgd op een altijd sfeervolle ambiance. Ook wordt op zo’n avond regelmatig gepauzeerd om wat te ontspannen en te babbelen. Bovendien is er na afloop ook nog tijd voldoende om even gezellig te borrelen of te loungen. Je levert dan je (ingevulde) matchkaart in en de flits-host kijkt of er een match is. In dat geval worden jullie gegevens uitgewisseld en kun je een afspraak maken met je nieuwe date!

Als je nu enkel wat gezelligheid zoekt…

Sommigen zoeken eigenlijk enkel vriendschap en niet echt die eeuwige liefde…. Willen eigenlijk geen close contact. Die kunnen ook kiezen voor Speedfriending. Simpel een fijne avond uit en nieuwe gezichten – nieuwe mensen leren kennen. Op zo’n avond is het niet perse het geval dat mannen rondstappen tussen de tafeltjes. De genders flitsen dan door elkaar op zoek naar het juiste maatje.

Even flitsend aangewezen worden in een nummer uit de vorige eeuw, weergegeven in een soort toentijdse ‘deepfake’!

Sommigen kunnen die warme aantrekkingskracht zo goed weergeven, hè? Heerlijk hoor. Jammer en verdrietig dat Michael Hutchence verloren is geraakt tussen allerlei onduidelijke gevoelens….. Ach dat was de vorige eeuw! Toen gebeurden er zoveel spannende dingen..

Nee, dan flitsdaten – lekker snel beoordelen of je iemand ‘ziet zitten‘ of niet. En als er een match is…. Nou, dan flits je toch gewoon even fonkelend en intens!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in