Niet snuiven (of blowen) in dubieuze zin hoor. Ook niet onder toeziend oog van Burgervaders of -moeders die alle begrenzingen willen doorbreken. Nee, het échte snuiven in zachte witte sneeuwvlagen, die heerlijk fris tegen je gezicht aanstrijken. Ja, het is weer zover! Die heerlijk kou. De frisse lucht. Iets waar je een heel jaar naar uitkijkt. Even weg van alles! Het leuke gezelschap van de andere singles. Pret en plezier is wat je wilt! En sport natuurlijk, dat ook.

Wintersport.. Waar gaan we naar toe?

Mogelijke bestemmingen zijn als altijd Oostenrijk en Frankrijk. Als je een bruisende après-ski scene zoekt met gezellige bars en clubs dan is Flachau misschien de plek voor jou. Live muziek tot in de late uurtjes en de volgende dag weer lekker op de latten of het board te stuiven en snuiven. Kunnen singles wel aan hoor!
Even lekker in de stemming komen….

Wel of niet te laat om te snuiven?

Natuurlijk is het seizoen bijna weer voorbij. Tuurlijk kun je beter in het begin van het jaar al gaan – al vroeg boeken en vertrekken! Toch kan het zijn dat de gedachte aan stuiven (en snuiven) in de sneeuw je nu ineens lokt. Waar kun je naartoe, denk je dan. Is er nog keuze? Zijn er nog reizen beschikbaar? Ach er is altijd nog een plekje te vinden!

Waarnaar toe is best een vraagstuk.. Of niet!

Naar welk land ga je? Wat voor accommodatie kies je? Ga je alleen of met je singlevrienden…. In Brixental kun je kiezen voor Brixen im Thale een pittoresk dorpje, waar alles wat je maar wilt binnen je bereik ligt. Eindeloze pistes om te skiën of te boarden. Gastvrije restaurants en mooie terrassen om na de activiteiten fijne après ski te houden – ow, vieren! Je kunt in het dorpje Hopfgarten ook kiezen voor een eigen chalet waar je met je vrienden lekker privé kunt verblijven en de drukte af en toe ontvluchten. Waar bovendien je maaltijd bereid wordt door een vriendelijke kok!

Ach, snuiven in en door de stuivende sneeuw is al lekker! Wat wil je meer.…? Niets toch?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in