Singles wensen en verlangen aan elk begin van het jaar naar een heel ander – een heel nieuw jaar. Zij wensen dan net als ieder dat alles anders, dat alles beter gaat! Ook singles hebben een lijst met goede voornemens voor het komende jaar. Zij willen er weer een geweldig jaar van maken. Enne, als zij een ster zien vallen…? Nou, singles wensen er dan op los!

Even een leuke kinderstem (want dat blijven we in de kern toch allemaal altijd?):

Bekend……? Pinoccio  – natuurlijk! Op 9 jarige leeftijd gezongen door Lea Salonga – later een bekende Disneyvoice.

Aan een vallende ster kunnen Singles wensen doen!

Men zegt dat aan sterren en vooral aan vallende sterren stille wensen gefluisterd kunnen worden. Hierbij is het beter de ogen te sluiten en de wens geheim te houden tot deze uitkomt! De overlevering vertelt dat ieder een astraal of etherisch lichaam heeft; een tweede lichaam dat bestaat uit fijnstof ofwel……uit stardust! Geen zekere wetenschap, maar de overlevering vertelt dat dit astraal of etherisch lichaam verwant is met jouw ster – die jouw wens vervult! Het is echter in de loop der tijd wel gebleken dat het een ster niet altijd lukt een wens of verlangen te vervullen.

Verwar verlangen en wensen trouwens niet met hebzucht; dat is weer iets heel anders. Materiaal is helaas niet astraal.

Wat staat Singles te wachten in het nieuwe jaar…

De conclusie is dat er dan toch wat verwantschap is met sterren, hoe mystiek dan ook. De mogelijkheid om op basis van de bewegingen van de sterren een nabij toekomstbeeld te schetsen – een horoscoop te trekken, is dus begrijpelijk. Echter, aangezien sterren (en planeten) op een mysterieuze wijze bewegen, wordt hierbij niet altijd rekening gehouden met singles wensen en verlangens. Uiteindelijk is toch een geboortedatum en niet een status de basis. Toch zijn er vaak prettige verrassingen in petto. In zo’n heel jaar zijn er toch altijd mee- en tegenvallers – ‘ups and downs‘?!

Een grijze Crosby, Still and Nash over Stardust – een klassieker:

En een lyric uit een song van Stevie Nicks, ‘When all the glitter fades, there ‘ll still be stardust in your veins‘.

Oneindig veel fijne ‘stardust‘ dit jaar toegewenst aan alle singles die een beetje extra glitter in the veins nodig hebben!


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in