Ja, dit jaar gaan singles alles anders doen! Ze stappen opgewekt en vrolijk het nieuwe jaar in en dit komend jaar houden ze hun voornemens vol! Dit jaar gaat het lukken! Singles gaan gezonder leven en eten en worden fit en vief. Ze stoppen met al die ondeugende geneugten(?!) En het lukt allemaal – of enkel een paar dingetjes en dat is al een pluspunt! Juist dan word het nieuwe jaar een fantastisch jaar!

Stilletjes het nieuwe jaar inglijden? Nee hoor!

Tijdens heel zo’n jaar glijdt eigenlijk onopvallend de ene dag, die ene week of maand, over in de andere. En strikt genomen is dat met de maand december ook het geval… En toch geldt die laatste maand, die laatste dag als een afsluiting – als een boek dat feestelijk dichtgeslagen wordt. Als een lei die schoongeveegd wordt, na allerlei zorgen… Ja, de Oudejaarsnacht is het meest uitbundige feest ooit! Na oudjaar kun je weer helemaal opnieuw beginnen, ga je alles anders doen. Ook zijn dan alle problemen opgelost – in elk geval voor even (-;

Wat kunnen singles zoal anders doen?

Oriënteer jezelf eens op leuke vrijetijdsbestedingen. Na wat bespiegeling kun je prima beoordelen wat jou nu het beste ligt. Ben je sportief of creatief? Help je graag – vind je het fijn voor anderen te zorgen? Ben je graag onderweg; vind je reizen leuk? Allemaal interessante bezigheden! Extra voordeel is dat je dan in de meeste gevallen ook achter dat beeldscherm (groot of klein) vandaan komt. Dit laatste gaat dan bijvoorbeeld weer niet echt op bij een cursus online schilderen… Maar – ook leuk om te doen!

En het word ook weer eens tijd om te daten!

Singles willen dit jaar alles anders doen!

Het nieuwe jaar is als een nieuw boek dat opengaat, waarbij je niet weet wat je te wachten staat….

Het is altijd een verrassing wat er dan weer op je pad komt. Wie je dan weer ontmoet.. Het kan zomaar je grote liefde zijn! De tijdschriften staan ook vol van de jaarlijkse onderzoeken naar de trend van daten in 2024. Het blijkt dat het niet erg meer is om onvolmaakt en kwetsbaar te zijn (alsof dat ooit maatgevend was…) En je kunt je onvolkomenheden ook gewoon tonen! Leeftijdsverschil maakt niet meer uit. Dus als je ooit getwijfeld hebt – komend jaar is je kans!

Daten? Doen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in