Raften en driften! Hoe je erbij komt, terwijl het toch echt iets voor supersporters is! Wat dan je trigger is..? Je weet het niet – soms is het gewoon zover! Soms wil je gewoon wild rondjes draaien, in en met de auto! Of heen en weer geslingerd worden in een rubber bootje, dat met jouw – jullie simpele single-peddels praktisch niet meer te navigeren is. Zo lekker oncontroleerbaar gehusseld worden samen met andere singles. Dat is toch supertof! Raften… Ja, je hebt er zin in!

Kijk eens op Google wat er zoal aangeboden wordt, voor je het weet ben je zelf ook aan het wild-water-varen

Slippende singles blijven rondjes draaien

Slippen en rondjes draaien en sierlijk walsen over het asfalt. Of driftig driften en off road rijden met een 4WD. Dat kan ook allemaal!

Kijk eens bij Eventsbakery wat er zoal te doen is. Als je hiervoor terugschrikt kun je ook eerst een driftcursus doen, waarbij je stuurbeheersing leert én ovaal rijden én S-driften! Je maakt dan vol gas supersnelle manoeuvres door lekker scherpe S-bochten! Als dat geen adrenalinekick geeft! Ook Fundustry is gespecialiseerd in dergelijke evenementen. Ga het gewoon eens proberen met een paar single-vrienden. Lekker even los gaan achter het stuur!

Uit de band springen is gewoon heel fijn! Zolang het niet letterlijk gebeurt tijdens het driften! Uit de bóót springen is weer niet aan te raden tijdens raften. Tja, raften en driften blijkt ingewikkelder dan je denkt.

Geen tijd en zin?! Kom op nou!

Soms heb  je daar allemaal even geen tijd voor, of is de bodem van de portemonnee zichtbaar. Oefen dan vast met zo’n bestuurbare modelauto!

Menigeen heeft er nog ergens een in de kast staan. Inderdaad een glaasje wijn erbij en voor je weet heb je voldoende gezellige toeschouwers en commentatoren op het pleintje in je buurt. Je maakt afspraken om tegen hen te racen en zo wordt het een niet te evenaren evenement. Gewoon bij jou in het straatje. Kan ook…. Kortom, doe eens gek! Doe eens wat anders en zet weer een vinkje achter een item op je bucketlist!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in