En dan zijn er ineens geen feesten meer, ook geen romantische dagen – en loop je in een eentonig gareel. Dag in dag uit hetzelfde! Wat nu?! Ga jezelf dan niet single-vervelen hoor! Onderneem iets, doe iets, bedenk iets! Spring eens uit-de-band binnen de mogelijkheden die je hebt.

Uitagenda ook voor singles!

Je kunt jezelf bijvoorbeeld eens oriënteren op een dag of avond uit. En dan niet ‘uit’ zoals je normaal wekelijks doet – het weekend inluiden, of zoiets. Bedenk gewoon eens iets anders. Kijk eens wat er zoal te doen is in de uitagenda.

En wat bijvoorbeeld te denken van een live concert? Of een presentatie over een onderwerp dat jou interesseert. Of naar cabaret, om eens te kijken naar een nieuwe aanstormende cabaretier. Een die nu misschien nog niet bekend is, maar over korte tijd wel. Allemaal leuk om later over te vertellen! Een beetje over op te scheppen tegen je single-vrienden.

Sporten is lekker voor je body & single-mind

Wat houd je trouwens tegen eens lekker te gaan sporten en een lidmaatschap bij een sportschool af te sluiten? Door je conditie te trainen ga je lekker fit en positief de komende periode in. En je ontmoet bovendien ook nog allerlei leuke sportieve mensen, sommigen ook sologaand! Wie weet wat voor fijne contacten je dan opbouwt.

Singles zoeken maatjes

Lukt dat allemaal nu even niet, dan kun je altijd met een groepje regelmatig gaan wandelen of rennen. Je zult merken hoe gezellig dat is! Weet je, niet iedereen is goed in het opbouwen van leuke contacten en het vinden van vrienden. Je bent heus de enige niet. En misschien zijn dit zelfs je eerste tastende passen op het single-pad, so what? Sommige singles zijn gewoon heel verlegen en treden niet zo op de voorgrond, zijn er niet overal altijd het eerste bij. Is dit nu allemaal ook een heel klein beetje op jou van toepassing? Kijk dan eens of je een maatje kunt vinden via Sportpartner.nl. En er zijn niet alleen sportmaatjes lid! Ook een dans- of golfmaatje kun je via deze site vinden. Of je skeelermaatje of bridgepartner….

Nee, je hoeft niet ondergesneeuwd te worden door een dagelijkse routine – niet in een gareel te lopen. Niets houd je tegen om er lekker op uit te gaan en de wereld te omarmen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in