En dan zijn er ineens geen feesten meer – ook geen romantische dagen – en loop je in een oud gareel. Dag in dag uit hetzelfde! … wat nu?! Ga jezelf dan niet vervelen, single! Onderneem iets, doe iets, bedenk iets! Spring eens uit-de-band!

Uitagenda ook voor singles!

Je kunt jezelf bijvoorbeeld eens oriënteren op een dag of avond uit. En dan niet uit zoals je wekelijks doet, het weekend inluiden – of zoiets, maar gewoon eens iets anders. Kijk eens wat er zoal te doen is in de uitagenda.

Wat bijvoorbeeld te denken van een live concert? Of een presentatie over een onderwerp dat jou interesseert. Of naar cabaret – ga eens kijken naar een nieuwe aanstormende cabaretier, die nu nog niet bekend is, maar over korte tijd misschien wel. Allemaal leuk om later over te vertellen – een beetje over op te scheppen – tegen je single-vrienden.

Sporten is lekker voor je body & single-mind

Wat houd je tegen eens lekker te gaan sporten en een lidmaatschap nemen? Door je conditie te trainen ga je lekker fit en positief de komende periode in. En je ontmoet bovendien ook nog allerlei leuke sportieve mensen – sommigen ook sologaand! Wie weet wat voor fijne contacten je dan opbouwt.

Singles zoeken maatjes

Lukt dat allemaal nu even niet, dan kun je altijd met een groep regelmatig gaan wandelen of rennen. Je zult merken hoe gezellig dat is! En weet je – niet iedereen is goed in het opbouwen van leuke contacten en het vinden van vrienden. Je bent heus de enige niet. Misschien zijn dit zelfs je eerste tastende passen op het single-pad… Andere singles zijn weer heel verlegen, treden niet zo op de voorgrond – zijn er niet overal altijd het eerste bij. Kijk dan eens of je een maatje kunt vinden via Sportpartner.nl  
En er zijn niet alleen sportmaatjes lid! Ook je dans- of golfmaatje kun je hier vinden. Of je skeelermaatje of bridgepartner….

Nee – je hoeft niet ondergesneeuwd te worden door een dagelijkse routine – niet in een gareel te lopen. Niets houd je tegen om er lekker op uit te gaan en de wereld te omarmen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in