Pasen bevestigt het voorjaar!

Zonnig Pasen, lekker ontbijten samen met je familie – die het allang heel gewoon vindt dat jij single-alleen aanwezig bent. Of soms aan komt waaien met een tweede losse single! De tafel is feestelijk versierd in frisse tinten, waarbij de kleur geel nog steeds het meest trending is. Met de vraag of traditie ook trending is of kan zijn, houd jij je niet bezig – waarom zou je?

Singles bezetten restaurant tijdens Pasen!

Als ontbijten niet echt iets voor jou is, dan is brunchen misschien een betere optie om te doen. Sommigen zijn in de ochtend nu eenmaal niet zo’n lief gezelschapsdier. Het is beter om dan niet in de buurt te zijn! Maak ook zelf eens een fijne brunch voor je familie of voor je vrienden – of die nu single zijn of niet.


Je kunt ook lekker uit brunchen gaan bij een van de vele gelegenheden in jouw buurt. Je hoeft simpel te Googlen om leuke restaurants te vinden. En – doe dan eens een rondvraag op je platvorm of er nog meer singles zijn die daar ook zin in hebben – tijdens een zonnig Pasen. Zit het restaurant helemaal vol met singles! Leuker kan het toch niet?!

Paas onbijt, Singles time
Een uitgebreide Paas brunch… gotta love it

Single papa’s en mama’s gaan er lekker op uit met Pasen

Als je gewoon eens iets anders wilt, samen met je kinderen. Of als je single-ouderschap nog net iets te pril is om die familiebijeenkomsten bij te wonen, kun je ook een activiteitendag inlassen. Kijk eens bij opwegmetmama. Waar vaders ook met hun kinderen aan de uitjes deel kunnen nemen.

Pasen - hét weekend om andere singles te ontmoeten

Sommigen houden helemaal niet van Pasen – vinden het allemaal maar onzin en gedoe. Vind jij dat stiekem ook? Dan doe je er toch gewoon lekker niets aan. Ga fijn doen waar je zin in heb – dat is het voordeel van het single-zijn!

En je kunt dan toch altijd even een eitje bakken (of koken) als je trek krijgt. Heerlijk toch?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in