Single sneeuwjumpen is een nieuwe trend en ultiem plezier! Lekker samen met je vrienden van die witte stuifwolken opspringen en pittig koude koontjes halen!

Daar loop je lekker in je T-shirt in het zonnetje en denkt – hoezo winter? Het is prima weer en al bijna voorjaar! En dan begint het ineens te sneeuwen….
Als stoere single trek jij je daar natuurlijk niets van aan, want jíj draagt de warmte met je mee – jij bent zelf een enorme bron van warmte! Dus je belt meteen al je singlevrienden op om lekker te gaan jumpen en te gaan glijden en gek te doen! De gedachte komt in je op dat je een dik pak sneeuw gemist hebt dit seizoen – de afgelopen kerst en ook die nieuwe trend single sneeuwjumpen…

Nieuwe trend is Single sneeuwjumpen

Zo droom je even weg terwijl je alweer aan het werk bent – na al die vrije feestdagen. En ineens vind je dat er toch wel een kleine fonkel ontbrak aan de decembermaand van het ‘vorig jaar’. Onzin natuurlijk!  Het was leuk en gezellig! Maar…. er was geen sneeuw en het smelt ook weer zo snel weg in ons waterige kikkerlandje….

Is een singlereis naar de sneeuw iets voor jou?

Als dit gevoel toch een beetje blijft knagen, kijk dan eens of je met andere singles op wintersport kunt gaan met Dynamic Holland. Dat is pas echt volop genieten, zo’n dik pak sneeuw. Ja! Waarom zou je het warme gevoel niet even verlengen door de koude in te gaan? Een paar dagen op de lange latten of langlaufen en je voelt jezelf opnieuw als herboren!

Blijf niet dromen!

Ga in elk geval lekker iets doen. Lukt een reis nu even niet. Kijk dan eens rond of er verder activiteiten zijn om jou een fijne impuls te geven. Stap erop af! Ontmoet nieuwe solo-bekenden – ga naar single-evenementen. Er is genoeg te ontdekken als je om je heen kijkt. Enne- geniet vooral van dat beetje sneeuw zodra dat er ligt. Je kunt altijd leuk met de lange latten of met je board van een hellinkje af roetsjen! Lachen toch?!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in