Is Ibiza voor Singles nog steeds de place to be? Een mediterraans eiland….. Tja, als een single hééééél lang niet op vakantie is geweest gebeurt er wel iets hoor! Dan vliegen niet enkel de muren, maar ook de grenzen op hem of haar af. En – we weten al lang dat alleengaanden niet zo van grenzen houden. Trouwens ook niet van een beperkt leefgebied! Het devies van de single is; gezelligheid-kent-geen-tijd-en-geen-grenzen! Daarbij, in deze tijden wil je naar buiten!

Een mediterraans eiland – daar wil je zijn!

Een mediterraans eiland - afkoelen in het water

Denk je trouwens stiekem wel een beetje aan bruin worden? Aan even fijn er tussenuit – aan losbreken uit de daagse sleur en lekker wat zon te pakken? Ja, zonnebaden! Natuurlijk weet je dat de zon schadelijk voor je huid is! Aan de andere kant maken zonnestralen ook vitamine D aan en met mate zonnen gaat toch wel goed? Enne – als je al mooi bruin bent – kun je toch ook wel lekker even de zon in willen, desnoods onder een parasolletje. Met een longdrink! Of met een cocktail aan de swimming pool!

Ibiza…… Ja, dat is pas lekker mediterraans! En zeker een locatie waar veel singles en alleengaanden te vinden zijn!

Ibiza partying, singles… ga uit en maak contact!

Daar Ibiza een party island is, is er ook heel veel aandacht voor dating. Niet altijd in de stijl die je prettig vindt wellicht. Google even op singles en dating en het gaat al snel over hoe je zo snel mogelijk dates scored om mee in bed te belanden. Prima natuurlijk als dat voor iemand bovenaan de agenda staat. Soms wil je echter gewoon een leuke single leren kennen en draait het niet louter om de fysieke ‘romantiek‘. Ook dan is er heel veel te beleven op Ibiza als je naar de buitenlocaties en de leuke terrassen gaat om te genieten van de ondergaande zon.

Niet voor niets zijn ‘Ibiza Markets’ een fenomeen. Leuk dat die ook in Nederland georganiseerd worden. Maar op Ibiza ga je voor het origineel(!) – struinen over de leuke markten waar Ibiza om bekend staat. Voor het lokale eten, kun je natuurlijk ook alle kanten op.

Paella eten op Ibiza... YUMMY!

Geef je ogen de kost en laat je niet beperken. Je bent op vakantie, spreek iemand aan, vraag de weg of tips voor een leuke plek om naar toe te gaan. Hey, je kunt zelfs je Tinder app open gooien en kijken of er nog leuke singles in de buurt zijn die zin hebben in een speed date. Je begrijpt het al, er lekker uit op gaan – op Ibiza, kan ook in deze tijd! Leef, geniet, go for it!

Lekker even mediterraans dromen…

Het dringt weer tot je door dat het nog geen zomer – nog geen vakantietijd – is. Dat je nog moet wachten tot de vakantiesfeer er wel echt weer goed inzit. Tot de zon echt lekker gaat schijnen. Het kan trouwens ook nog eens een lange regenachtige zomer worden.

Heerlijk toch – om dan even te dromen. Jezelf fijn slenterend door de vele verschillende kleine straatjes en steegjes van San Antonio voor te stellen. Of klimmend naar de kathedraal in Ibizastad – nog leuker!

Ga jij als Single naar Ibiza? Heb je vragen? Wil je je voorpret gewoon even delen? Heb je goede tips voor Singles die alleen naar Ibiza willen gaan? Wat is jouw leukste ervaring of activiteit om te doen op Ibiza? Help je mede alleengaande alleenstaande met jouw leukste tips en reageer onder dit artikel op singlesMag.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in