Als iemand denkt dat een single eenzaam of zielig is (-;), weet-ie niet hoe fijn het is single te zijn! Zeg nu zelf, je bent lekker bezig met wat dan ook, je hebt het gezellig en vermaakt jezelf prima. En dan begint je partner – als je die hebt, weer op de achtergrond!
Hoe lang duurt het nog? – Ik wil nog even weg! – Ben je nog niet klaar? – Wat zullen we eten? – Heb je al aan Kerstmis gedacht? – Zullen we een boom optuigen – Heb je mijn moeder nog gebeld….(hè?!) – Laat jij de hond uit? – Ik word gek de hele dag in huis!’ Ja, soms ook heel tegenstrijdig allemaal!

Nee dan het heerlijk perfect alleen zijn – zeker met de feestdagen! Geen gedoe! Gewoon simpel stiekem doen waar je zelf zin in hebt. Ja, fijn single zijn….

En waarom zou ‘fijn Single zijn’ niet leuk zijn – in december?

Fijn single te zijn in december

Natuurlijk is het beter om af toe je neus even buiten de deur te steken. Maar hé, als een single daar geen zin heeft, doet-ie dat gewoon niet. En natuurlijk is het in december traditie om een uitgebreide feestelijke maaltijd te bereiden, maar als single hoef je daar niet per se trek of zin in te hebben! Een boom optuigen? Waarom zou je, als je zelf al het stralend middelpunt in je eigen leefwereld bent!

Nee, je kunt de feestdagen invullen op die manier die je zelf het leukst, het prettigst en gezelligst vindt. Dat is nu zo fijn aan single zijn!

Jezelf aan de drukte onttrekken? Niets mis mee!

En wat dan als jij behaaglijk op de bank onder één of twee warme plaids alle kerstdagen films en series wilt kijken? Lekker Binge-watchen! Wie houd je tegen? Om jezelf te verdiepen in de spanning en romantiek die Netflix, Videoland of NLziet je bieden! Niemand! Je bent toch single?! Als je liever wat actiever bezig wilt zijn kun je ook sprankelend het Nieuwjaar invaren! Niets doen – genoeg te doen, de keuze is aan jou!

Vind je al die heerlijke eenzaamheid nu een beetje bizar en buitenissig? Was het nooit echt jouw droom of doel je leven in single-heid door te brengen? Verlang je stilletjes toch naar die fijne knuffel? Nou, dan ga je toch lekker daten! Kan ook als je fijn-single bent, hoef je aan niemand te vragen! Je kunt in het begin ook gezellig FaceTimen of videobellen. Elke telefoon heeft wel een app waarmee je op afstand een nieuwe liefde kunt leren kennen.

Jingle-single en single-bingel er gewoon lekker op los!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in