Wie wordt jouw Single Easter Bunny?

Niets te doen met Single Easter – ofwel Pasen? Hoe kom je erbij?! Waarom niet? Met afstand kun je best samen met een single-iemand wandelen. Je kunt op een bankje zitten – samen met iemand. Je kunt daarbij een kopje koffie drinken uit een thermoskan – of andere drankjes. Al is het romantisch gezien weer niet raadzaam om dat op een druk plein te doen. Nee, een prieeltje in een lief feeëriek parkje is beter. En als dat feeërieke jou niet zo goed ligt, dan kies je toch een muurtje ergens in een leuk buurtje..?
Conclusie is dus: elkaar ontmoeten kan en de weergoden zijn vast gunstig tijdens het Single Easter.

Kijk snel op de datingsites of er nog meer Single Easters zijn

Of is het nu Easter Singles? In elk geval zoek naar leuke Paasdagen voor de alleengaande pierewaaier. (Een pier! Lekker uitwaaien..) Vind je niet zo snel een interessante match – even oppervlakkig kijkend op de datingsites? Schrijf je dan in! Wie weet word jíj wél gevonden. Ja, draai het gewoon eens om!

Heel kritisch naar een profiel kijken ís verstandig. Bij contact blijkt iemand echter vaak veel leuker en aantrekkelijker dan aanvankelijk gedacht. Dat fotootje en zinnetje op een site spreekt niet altijd. Bij twijfel kun je trouwens altijd even checken of iemands sterrenbeeld wel bij je past.

Leuk Paasdaten tijden Single Easter – hoe gaat het lukken?

Tja, we blijven benadrukken dat het belangrijkst is simpel contact te zoeken. Dus als je een sympathieke single ziet op een datingsite, stel dan een leuke afspraak voor! Het hoeft toch niet meteen de liefde van je leven te zijn?! Even gezellig ontdekken en iemand leren kennen en lekker babbelen, is toch al leuk!? Is het een teleurstelling, ach – dan zeg je toch gewoon gedag!

Als je nu naar spannender, uitzinniger en vuriger dates verlangt, kan dat ook! Dan stel je gewoon de gevleugelde vraag; ‘Hey, zullen wij samen een eitje bakken’? Bovendien zijn er voldoende sites waar je die hartstocht kunt vinden.
Je moet jezelf wel afvragen of dat vuur nog wel brandt, na de eerste onmoeting, die eerste blik… Het is misschien beter een eerste contact te leggen – dat is op zich al heel spannend! Die keus is aan jou (-;)!

Wie wordt jouw Single Easter bunny of kuiken

Je Single Easter is in alle geval niet ‘single’ meer samen met je date. Uiteindelijk verlang je toch gewoon gezellig naar fijne Paasdagen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in