Sterrenbeelden en horoscopen; ben je single en heb je iets met horoscopen? Dan is het natuurlijk altijd leuk om even te kijken welk sterrenbeeld bij het jouwe past. Nieuwsgierig naar welke dat zijn? Lees dan verder!

Sterrenbeeld match: Ram & Boogschutter

Volgens de astrologie staat de ram erom bekend dat deze bijzonder zelfstandig is. Als er dus een sterrenbeeld is waar de ram zich prettig bij voelt, is het wel de boogschutter. Waarom? De boogschutter geeft de ram niet alleen de benodigde ruimte, de boogschutter geeft de ram tegelijkertijd alle energie om gezamenlijk op avontuur te gaan.

Sterrenbeeld match: Boogschutter & Leeuw

Een sterrenbeeld die de boogschutter bijzonder goed aanvult is ontegenzeggelijk de Leeuw. Dit is namelijk een sterrenbeeld die het avontuur waar de boogschutter zo van houdt, vooral amusanter maakt. Met zijn of haar humoristische inborst is de leeuw daarom de perfecte partner voor de boogschutter.

Sterrenbeeld match: Leeuw & Leeuw

Hoewel het niet voor ieder sterrenbeeld geldt, gaan in sommige gevallen dezelfde sterrenbeelden prima samen. Een voorbeeld hiervan is de leeuw. Leeuwen zijn veelal zelfverzekerd, maar kunnen intussen ook zomaar onzeker worden. Aangezien leeuwen elkaar begrijpen, raken ze niet van de leg zodra de ander te kampen heeft met de nodige moodswings.

Sterrenbeeld match: Maagd & Steenbok

Wie het over sterrenbeelden heeft die goed samen gaan, zoekt natuurlijk ook naar eigenschappen waarin ze beiden uitblinken. In het geval van een steenbok en maagd zijn hard werken de sleutelwoorden. Samen zijn ze nog sterker en zijn ze in staat het onmogelijke mogelijk te maken!

Sterrenbeeld match: Steenbok & Stier

De steenbok wordt geroemd vanwege zijn of haar strategische inzicht. De stier blinkt op zijn of haar beurt weet uit in de uitvoering daarvan. Een gouden combinatie dus!

Sterrenbeeld match: Weegschaal & Waterman

Twee sterrenbeelden die elkaar oneindig veel energie geven zijn de weegschaal en waterman. Deze twee sterrenbeelden hebben een enorme hoeveelheid vitaliteit die wordt ingezet voor de meest uiteenlopende activiteiten. Om kort te gaan, de weegschaal en waterman zijn altijd bezig, zonder dat ze uitgeput raken.   

Sterrenbeeld match: Waterman & Tweelingen

Vooral op het verbale vlak gaan de waterman en tweeling goed samen. Ze hebben oneindig veel gesprekstof en dan ook het vermogen om uit te groeien tot absolute soulmates.

Sterrenbeeld match: Vissen & Kreeft

Vissen en Kreeft zoeken het vooral in emotie. Deze twee gaan echt de diepte in en kunnen als geen andere combinatie elkaars gedachten lezen. Het gevolg is een onderlinge vriendschap zo solide dat er werkelijk niets of niemand tussen komt.

Sterrenbeeld match: Kreeft & Schorpioen

In sommige gevallen maken bepaalde sterrenbeelden elkaar alleen maar sterker. In andere gevallen passen ze juist goed samen vanwege elkaars complexiteit. Dit laatste geldt vooral voor sterrenbeelden kreeft en schorpioen. Het is het meest emotionele koppel van alle sterrenbeelden, maar daardoor ook het meest hechte.

Om nu je eigen dagelijkse lot te zien kun je jezelf op internet eens hierin verdiepen. Dan heb je wellicht inzicht in jouw karakter en als je dan ook nog wat dating tips volgt, dan moet het goed gaan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in