Spring lekker rond is natuurlijk niet de echte betekenis van ‘spring-is-the-air’. Die letterlijke vertaling is dat het voorjaar in de lucht hangt. En weet je, je ruikt het, je voelt – je proeft het! Het gefilterde zonlicht – die zacht zilte zonnestralen, het briesje…. De bloemknoppen die op springen staan. De blauwe druif en het sneeuwklokje die de winter weer overleefd hebben en de kopjes ineens boven de grond uitsteken. Alles wijst erop dat het voorjaar in aantocht is.

Singles willen dan echt uitbreken en uit-hun-dak gaan

Ja, het voorjaar is de tijd dat singles toch echt weer op pad willen! Even lekker willen robbedoezen met andere singles. Willen rennen en huppelen. Spring lekker rond is toch echt wel het motto van vrolijk flierfluitende singles.
Eh…. maar waar? Waar zijn er evenementen? Waar kunnen we lekker dansen en rondspringen? Hoe zit het eigenlijk met die test-festivals?

Téstfestivals?! Ja, écht iets voor Singles!

De evenementenbranche start in februari en maart met enige testfestivals en -evenementen. Onder bepaalde voorwaarden kunnen dit soort pilots bezocht worden. Het tevoren een sneltest ondergaan en het (negatieve) resultaat laten zien bij binnenkomst is een van de voorwaarden. Hoe gaat dit nu in het werk vraag je jezelf natuurlijk af. Nou zo:

Het blijkt dus heel eenvoudig te gaan als je tot de testfestivalgangers behoort. Op dit ogenblik zijn er echter geen evenementen of festivals meer te boeken. Als je interesse hebt is het echter raadzaam om regelmatig te kijken naar Fieldlab.

Spring lekker… weten Singles nog wel hoe dat gaat?

Even wat moves om te oefenen – met gepaste afstand natuurlijk!

Ach buiten kun je natuurlijk altijd lekker springen en rond huppelen…. Ga er simpelweg vanuit dat dit in de nabije toekomst weer met een groepje – met je single-vrienden kan. De perspectieven zijn in elk geval gunstig. Het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten… Lekker spring – spring lekker!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in