Die kleine badkamer – ken je dat gevoel? Je kijkt op televisie naar een woonprogramma waarbij een oude badkamer wordt omgetoverd tot zeer luxe en moderne eigen ‘wellness-ruimte’. Je bent al helemaal jaloers op het strakke, robuuste design en natuurlijk wil jij ook! Maar jij? Jij hebt maar een kleine badruimte en je denkt meteen dat zo’n verbouwing bij jou niet mogelijk is. Je hebt er zelfs al eens over nagedacht om een gedeelte van één van de slaapkamers op te offeren zodat jouw badkamer groter wordt. Maar is dat echt wel nodig?

Zo maak jij jouw kleine badkamer een stuk ruimtelijker

Je stelt jezelf nogmaals de vraag: kan ik met de bestaande afmetingen dan toch zo’n moderne en luxe ruimte creëren? Ons antwoord: altijd! Je hoeft namelijk geen grote badkamer te hebben om daar een industrieel en modern tintje aan te geven. Er is misschien wat meer mogelijk in een grotere badkamer, daar zijn we ons ook van bewust, maar laat je absoluut niet tegenhouden als jij zelf een kleine badkamer hebt.

Heb je zelf al eens nagedacht over het gebruik van glas in je badkamer? Het voordeel van glas is dat het jouw badkamer meteen een stuk ruimtelijker maakt. Heb je bijvoorbeeld nog een douchegordijn? Of zo’n vieze plexiglas wand waar het vuil makkelijk tussen de voegen blijft zitten? Het zijn misschien goedkope oplossingen en het is eenvoudig te installeren, maar je maakt jouw badkamer optisch wel een stuk kleiner.

Maar heb je een hele stevige douchewand of een fraaie douchedeur? Dan heb je deze al van glas. Maar heb je ook al eens nagedacht glazen wandpanelen? Of een vrijstaande inloopdouche in je bestaande badkamer?

De #1 aanbieder van glas op maat oplossingen

De mogelijkheden met glas in jouw badkamer zijn enorm. En wil je verzekerd zijn van de beste kwaliteit, dan kies je voor de specialisten van Glazz. Alle producten van glas zijn op maat gemaakt van gehard veiligheidsglas. Je weet daardoor helemaal zeker dat jouw nieuwe douchewand, deur of wand wel tegen een stootje kan! En bovendien weinig onderhoud vraagt.

En natuurlijk worden alle producten op maat gesneden in onze fabriek op Nederlandse bodem. Stel dus jouw douchecabine, wand of inloopdouche helemaal zelf samen op onze website. En bereken direct de prijs online!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in