Videobellen – oudere singles beginnen dat ineens ook heel snel heel goed te leren! Plotseling Single-bellen zij all-the-way! Pas nu blijken die bezoekjes aan familie en de brunches en lunches – zo waardevol; nu je deze even niet kan bijwonen! Het is oplosbaar door op raamvisite gaan. En – je kunt ook een lekkere maaltijd klaarmaken en neerzetten voor de deur van je loved ones! Het leukst is het om die hapjes dan in een feestelijke verpakking te doen!

Ja – alles anders dan anders

Hond bezoekt kat achter raam
Bij elkaar en toch niet

Singles moeten nu wel even iets wegslikken. Want voorbij is de tijd dat je lekker op avontuur kon gaan tijdens die eerste vrije zonnige voorjaarsdagen. Simpel op iemand af kon stappen en zeggen, ‘Hey, ga je met me mee’. Of deze move, indien met diepere bedoelingen – in iets romantischer termen verpakte. De moderne alleengaande weet zichzelf wel te vermaken en zoekt alternatieve vormen van contact. Ja inderdaad; raamvisite! En je kunt elkaar ook toezingen onder het balkon – een sonate geven als-het-ware. Verlegen toeschouwers uit de buurt vinden zoiets dan ook weer leuk om te zien en vermakelijk, zolang het op afstand is en zij het zelf niet hoeven doen.

Virtueel kun je ook zoveel leuke dingen doen! Een digitale wedstrijd eieren zoeken of handzoenen werpen organiseren. Digitaal proosten met elkaar! Of samen eten met behulp van videobellen! En wat te denken van de digitale disco of pub-quiz, die elk weekend georganiseerd wordt! Gezelligheid genoeg! Als dit alles je teveel wordt dan ga je toch gewoon wat leuke vrolijke filmpjes kijken. Ook leuk!

Boodschappen doen – hachelijke onderneming?

Het boodschappen doen is wel een dingetje – hoewel allen inmiddels alweer aan dat beperkte aantal personen in de winkel gewend zijn. Zoals ook aan de 1.5 meter afstand. Ook dit jaar is er weer een ruim smakelijk en feestelijk assortiment – dus geniet daarvan! En voor je het weet kun je weer op pad om leuke en lekkere kookworkshops te volgen.

Enne – let tijdens het boodschappen doen gewoon niet op die hysterische enkeling die al vanaf 3 meter krijst afstand te houden. Die is gewoon bang! Je kunt dan bedenken dat hij of zij zichzelf wil beschermen tegen jouw virussen. Het kan ook zijn dat deze persoon jóu wil beschermen tegen zijn of haar virussen. Dit laatste geeft wel weer te denken natuurlijk… Met dit soort vraagstukken houdt een nuchtere single zichzelf echter niet bezig – die schudt gewoon verbaasd het hoofd –  loopt door en denkt #Doeslief!

Vrolijk Pasen! Maak er wat van!

Pasen voor Single, sfeer blijft
Pasen ook nu sfeervol

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in