Af en toe wil – móet je wel eens afleiding hebben dat buiten de geijkte paden ligt. Gezellig met je singlevrienden iets anders doen dan partyen, naar concerten of de kroeg gaan. Gewoon iets leuks, iets knus en – lekkers….? Lekkers ja – het gaat over eten!
Een kookworkshop! Samen met elkaar koken – nouvelle cuisine, mediterraans, of Aziatisch – het kan allemaal tijdens zo’n kookworkshop! Kies het maar uit!

Vraag je singlevrienden mee te gaan

Ja – roep je favoriete singlevrienden op via je social media om mee te gaan op dit leuke en vooral smakelijke  avontuur. En er is zoveel te doen op dit gebied! Je hoeft alleen maar kookworkshop te Googlen om ruim voldoende aanbod te vinden, ook bij jou in de buurt.

De Kookfabriek valt al heel positief op door de enorme variëteit die zij bieden. Zij zijn gevestigd in veel grote steden in Nederland. En je kunt hier met een kleine(!) of een grote groep naartoe gaan. Aan de workshops Masterclass en Kookrestaurant kun je zelfs met slechts een paar personen deelnemen! Jullie worden feestelijk met een glas prosecco ontvangen door een bekende chef – deze geeft uitleg en begeleidt jullie tijdens deze culinaire onderneming. Waarbij je natuurlijk best gezellig mag kletsen en elkaar adviezen mag geven onder het genot van een lekker glas wijn.

Singles gaan over de grens koken

Om eens lekker over de top te gaan kun je ook een kookweek in Italië bijwonen. Als voorbeeld verwelkomt de familie Ventura jullie hartelijk om 8 dagen lang hun gasten te zijn en de authentieke Italiaanse gerechten te leren koken. En je hebt daarnaast ook nog volop tijd voor uitstapjes in het prachtige heuvelland.

Je kunt natuurlijk ook bij jezelf thuis een kookworkshop organiseren. Als jij een hobbykok bent, is het toch leuk om je singlevrienden daarin te betrekken en samen iets moois op tafel te zetten?

Wijnproeven met singles

Als je dat gekook allemaal even niet ziet zitten, dan kun je altijd nog een wijnproeverij bij jou thuis organiseren! Lekker simpel; wijntje, kaasje, hoe leuk kan het samen-met-singles zijn! Een ervaren vinoloog legt jullie alles uit over wijn, terwijl jullie lekker proeven. Enne – je hoeft heus niet alle wijn uit te spuwen hoor! Sommigen doen dat zelfs nooit. Die willen zo’n wijn echt helemaal tot op de bodem onderzoeken – om de druiven te achterhalen!

En is dit alles echt niets voor jou, dan kun je altijd nog eens nalezen wat andere singles zoal doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in