Even die tredmolen zat? Altijd dat alles hetzelfde, dezelfde verhalen, dezelfde vrienden, dezelfde kennissen… Wil je wel eens iets nieuws – iets anders? Kijk dan eens om je heen en snuffel op internet naar leuke evenementen voor singles. Dan merk je dat er genoeg te doen is. En dat er heel veel mensen zijn zoals jij, die ook graag telkens nieuwe dingen willen beleven. En – andere singles willen ontmoeten!

Nieuwe singles leren kennen – goede zoekterm!

En weet je door alleen maar ‘nieuwe mensen leren kennen’ in te voeren stuit je meteen op NMLK! Het nieuwe ontmoeten! Enkel jouw eenvoudige zoekterm vertegenwoordigt gewoon al een heel populaire organisatie die allerlei verschillende activiteiten en ontmoetingen organiseert. Tijdens dit soort ontmoetingen kun je de andere singles weer beter leren kennen. En samen iets leuks kunt ondernemen! Of het nu actief of educatief is of kunst of recreatie – gezellig eten en drinken of picknicken of partyen! Er valt van alles te beleven om uit die tredmolen te stappen

En dan kun je ook nog gezellig gaan borrelen met je singlemingles. Even uit die tredmolen stappen tijdens leuke dates! In tegenstelling tot wat jij denkt, hoef je niet meteen verliefd te worden hoor, als je eens avontuurlijk uit borrelen – eh daten, gaat. Dat zou ook niet lukken toch!? …Of wel…? Het is gewoon een gelegenheid om gezellig met andere singles in contact te komen tijdens een genoeglijke….. borrel – ja! Kijk eens wat er zoal te beleven is. Of volg gewoon wat uitgaanstips en probeer het!

Ga eens gezellig samen met andere singles eilandhoppen

Je kunt natuurlijk ook leuk en sportief langs de Nederlands eilanden gaan hoppen! Gewoon een week lang met eensgezinde singles op een klipper langs de Waddeneilanden zeilen en overal aanleggen.
Dan maak je pas echt nieuwe vrienden! Enne – kun je niet zeilen – op een klipper? Geen probleem hoor. De andere singles kunnen het ook niet. De schipper-van-de-klipper en zijn maat leren jullie graag de kneepjes van het vak! Geen punt hoor.

Doe het gewoon eens – stap uit die tredmolen! En geniet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in