Een schone lei, ja! En het jaar 2020 volledig uit het geheugen wissen –  simpelweg deleten! Die ongekend nare periode. En laten we eens heerlijk egocentrisch zijn en zeggen dat síngles het meest lijden onder isolement en quarantaines! Single zijn is een keuze om niet meer gebonden te zijn. De vrijheid om achter je neus aan te kunnen gaan op elk gewenst moment. Lekker erop uit te stappen en anderen te ontmoeten en met hen ook intiem willen zijn. Ook al is het door slechts een warme hug of een dikke zoen. En dan moet je ineens thuisblijven!! Mag je niemand meer aanraken – zelfs niet in zijn of haar nabijheid komen…

Niet meer terugkijken – maar vooruit!

Nee, niet terugkijken naar die eenzame uurtjes hangend voor de tv. Of naar buiten starend naar het zingen en klappen voor open ramen. De digitale festivals, de discussies en verschillende meningen… Een schone lei betekent dat alles wat er eerder opstond gewist is. Klaar! Done with! Nu is het een periode van nieuwe plannen maken en positief vooruit kijken.

Begin met een schone lei en maak plannen

Wat denk je ervan om in het Nieuwe Jaar eens flink te gaan daten? Tête is het Franse woord voor hoofd. Een tête-à-tête ontmoeting houdt in dat je heel intiem met z’n tweetjes dicht bij elkaar bent – hoofd bij hoofd… Gezellig fluisterend en elkaar diep in de ogen kijkend. In het begin van 2021 zal dat met nieuwe dates nog niet zo slim zijn. In de loop van het jaar kan dat natuurlijk weer wel! Daar twijfel je toch niet aan?! Ga fijn vast weer eens kijken wat voor datingsites er zijn en of er nieuwe bijgekomen zijn. De schone lei weet je wel? 2020 gewoon helemaal uitwissen!

Heerlijk weer zonder beperkingen en quarantaines met vakantie gaan!

Ja, eens fijn lang naar een zonnig land vakantie vieren. En als het weer zover is zorgeloos tussen die andere wachtenden in een rij op Schiphol staan. Nu zou je dat zelfs gezellig vinden en zeker niet vervelend (dát gevoel gaat wel weer over hoor (-;)). Er is toch wel weer een sprankje hoop dat dit in de loop van het komende jaar allemaal weer kan! Stel jezelf toch eens heerlijk voor op een zonnestoeltje aan een strand – lekker drankje in je hand. Zonnehoedje op! Dan kun je pas echt alles achter je laten. Wat denk je ervan een korte reis naar Ibiza te bestuderen. Om opnieuw even te wennen aan vakantiereizen. Straks kan het weer!

Nog even doorzetten en niet omkijken

Precies! 2020 is voorbij en begin dus met een schone lei. Bruis dat jaar weg met een paar lekkere glaasjes champagne en klink met jezelf of met de paar vrienden of familieleden die je gezelschap mogen zijn. Of het spijtig is dat we het jaar niet uit kunnen knállen verschilt men van mening. Vuurwerk is iets van alle tijden en is een traditie in alle landen. Laten we dit keer eens op andere manier knallen en het jaar uit kicken!

Singels willen een schone lei

Fijne Nieuwjaar en blijf gezond!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in