Home Dating De 3 beste Alternatieven voor Tinder

De 3 beste Alternatieven voor Tinder

0
2
Alternatieven voor Tinder
Alternatieven voor Tinder

Tinder was ook in 2020 nog altijd de populairste dating app bij Nederlandse singles. Maar heb je het wel een beetje gehad met de Tinder-app, is het niet helemaal wat je zoekt en vind je het tijd voor wat anders? Er zijn gelukkig ontzettend veel datingapps die je eens kunt proberen. Wat dacht je van de drie onderstaande?

Bumble – “Vrouwen zetten de eerste stap.”

Bumble is een unieke dating app. (beschikbaar in de Play store & App store) Op deze app zijn het altijd de vrouwen die na een match de eerste stap moeten zetten in plaats van de mannen, wat vaak het cliché is. Wanneer je vindt dat je als vrouw op Tinder te vaak de controle verliest over de situatie of de manier waarop mannen jou benaderen kan Bumble dus een goed alternatief zijn. De mannen die je er ontmoet zijn ook automatisch van een iets ander kaliber, aangezien de echte haantjes hier niet zo snel naartoe komen. Overigens kun je Bumble ook gebruiken als een sociale media app, om bijvoorbeeld nieuwe vriendinnen te zoeken.

Mobile dating app alternatieven voor tinder 2021

Happn – “Vind de mensen terug die je tegenkomt.”

Wanneer je een goed alternatief zoekt voor Tinder, ligt de Happn-app (Play store & App store) daar misschien nog wel het meest bij in de buurt. De populariteit van deze dating app is dan ook behoorlijk groot. Je koppelt hier met singles waar je, als het goed is, gelijke interesses mee hebt. Dat gaat namelijk voor een groot deel op locatie. Je krijgt sneller bepaalde profielen om te beoordelen die net als jij vaker op bepaalde plekken zijn geweest (zoals een theater, bioscoop, etc.). De kans is op deze manier groter dat je van dezelfde dingen houdt en dus ook een betere klik met elkaar hebt.

Grindr – “The world’s largest social networking app for gay, bi, trans and queer people.”

De datingapp Grindr is voor homoseksuele mannen wat Tinder is voor hetero singles. (Play store & App store) Het is een snelle, handige en ook heel leuke manier om gelijkgestemden in je omgeving te leren kennen. De app is enorm populair en ook in je eigen regio zul je dus ongetwijfeld kunnen kiezen uit heel veel profielen. Met een gratis account kun je bovendien al erg veel doen. Zo kun je dan gewoon matchen met andere en berichtjes met ze uitwisselen. Er zijn ook twee betaalde abonnementen beschikbaar voor degene die over meer functies en mogelijkheden willen beschikken.

App Daten tijdens corona

Daten in tijden van een pandemie is niet het makkelijkste wat er bestaat. Gelukkig is het niet geheel onmogelijk! Je hebt tijd genoeg om je toekomstige partner de hemd van het lijf te vragen tijdens het online chatten. Wordt het tijd voor een date? Lees dan hier een aantal corona-proof date ideeën.

Heb jij ervaringen met het virtuele daten in deze ‘andere’ tijden, van het tijdelijke ‘nieuwe normaal’? We zijn er benieuwd naar, deel jouw ervaringen hieronder.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in