Singles dromen van of fantaseren over het Nieuwe Jaar… Hoe zal het zijn? Wat zal er weer gaan gebeuren? Waar ga je allemaal naar toe en wie ga je ontmoeten?
En komen de wensen van singles uit? Tja ‘singles dromen’…. Neem de tijd voor Clapton en vrienden, de intro is al heerlijk – even lekker chill..

Wist jij trouwens dat men nog steeds twijfelt en denkt dat Dorothy uit ‘The Wizzard of Oz’ (Judy Garland!) enkel graag vertoefde in een droomwereld. Dus misschien al die avonturen niet écht meemaakte! Interessant hè, dromen….

Singles dromen over échte relaties!

Singles dromen ook over daten en dansen en uit eten gaan en al die andere leuke evenementen die weer plaats gaan vinden. En – als singles dromen gaat het niet meer over een fling of twee, drie. Nee, in het Nieuwe Jaar gaan singles weer voor liefde en romantiek. Voor een echte innige relatie en niet meer voor kortstondige spanning en passie. Wat de single van nu vooral vindt is dat het fijn is om een eigen maatje naast je hebben – in ‘worst case scenario’s‘. Iemand van wie je de hand stevig vast kunt pakken of een fijne warme hug kunt geven, als het nodig is…

Wat trekken Singles aan in het Nieuwe Jaar..?

Deze keer eens niet die magnetische aantrekkingskracht bedoelend waarmee menig single de meest malle personen aantrekt of verbazingwekkende situaties meemaakt.
Nee, het gaat over de modetrends van het komend jaar. Grappig is het dat we ‘back to the eighty’s’ gaan, met brede schouders, effen felle blauw- en groentinten en glimmend kitscherig goudkleurige accenten. En dat goud mag op opvallende grote oorbellen zitten of op riemen of schoenen. Alles mag weer bling bling. De ‘miniminirok is trouwens ook weer helemaal terug! En ook het elegante sjaaltje à la Grace Kelly. De volledig zwarte of witte outfit mag nog wel steeds hoor. (Alsof singles zich van dit alles ooit iets aangetrokken hebben!(-;)) Een goede coiffure, ja.. dat is ook belangrijk. De kapper is ook iets waar singles het komend jaar rustig binnen kunnen wandelen om een fantastisch kapsel te halen.

Waar gaan Singles naar toe in het komende jaar?

Singles dromen van het komende jaar

Singles dromen dat zij vooral weer heerlijk vrijelijk naar terrasjes kunnen gaan en het uitgaansleven in kunnen duiken. En kunnen sporten en afspreken waar zij – en met hoeveel personen, zij maar willen. En dan gaan zij op reis. Dat kan in het eigen land zijn, maar ook lekker naar de zon, naar het zuiden. De Costa Brava misschien… ? Of naar een van die andere fijne landen binnen of buiten Europa.

Ach, van alles is mogelijk in het Nieuwe Jaar! Geniet ervan en vergeet vooral niet te dromen. Van een lekkere koude winter misschien?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in