Het valt te betwisten dat december de feestmaand van het jaar is – want eigenlijk is januari feestmaand bij uitstek! In januari komen toch vooral de meest vrolijke en feestelijke gevoelens los. Dan begint een nieuw jaar, met nieuwe kansen! Alle opties liggen weer open. Voorbij al die leuke(?!) etentjes en uitjes die je in de decembermaand moest organiseren of bijwonen – het ‘pootje op’ zitten bij familie! Daar kom je gewoonlijk wel graag, maar niet als het in ‘vol ornaat’ moet. En – als je als even snel ergens iets te eten wilt halen – kan het in feestmaand december weer niet, want je hebt niks gereserveerd en ze zijn te druk bezig! Wil je ergens iets drinken  – zijn al je favoriete kroegen dicht, want het barpersoneel heeft ook familie waarmee zij Kerstmis willen vieren.

Alle opties zijn weer open in januari

Nee dan januari – feestmaand! De weerkaatsing van de kerstlichtjes en versieringen glanst nog even in de herinnering en er heerst een algeheel gevoel van opluchting. Het oude jaar is gelukkig om! Als single kun je jezelf dan heerlijk bruisend in het feestgedruis storten. Iedereen begint weer opnieuw met een schone lei en wenst elkaar het allerbeste; zoent overal links en rechts waar er maar bekenden zijn!  En al die knoertgezellige nieuwjaarsrecepties, waar je vrienden en  kennissen opnieuw begroet en omhelst alsof je ze in jaren niet gezien hebt! Ja – het is echt een feestmaand!

Pas in februari beginnen met  goede voornemens

Natuurlijk ben je een ferme standvastige single, uit eigen keus! Maar waarom zou je dan toch niet gewoon eens een klein beetje daten? Voor de gezelligheid. Voor de fun. Misschien ontmoet je dan zomaar een soulmate!

Party on Party people! Be single to mingle

Huppel in elk geval vrolijk langs alle partijtjes, recepties, raves en concerten. Maak plezier – haal alles eruit! Enne – weet je – eigenlijk moet je pas in februari heel rustig en langzaam beginnen met je goede voornemens. Je hebt immers weer een jaar de tijd! Geniet ervan! En heb je ideeën nodig of wil je gewoon wat aangenaam leesplezier – snuffel dan eens rond op onze site SinglesMag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in