Een Fantastisch Kapsel en dan daten!

Ja, een fantastisch kapsel is wat je even nodig hebt. En het lijkt erop dat al die maanden rondlopend als ruig- of vlasharige woestijnbewoner voorbij zijn. Voorbij die dagen dat je zelf je kapsel maar een beetje bijwerkte met de schaar of tondeuse! Het resultaat was dan niet altijd top! Natuurlijk weet je wel dat je alleen áf – en niet kunt bijknippen of scheren! Het welbekende kappersgrapje heb je al ondervonden. Gelukkig kunnen en mogen die zorgzame en bekwame kappershanden al jouw capriolen weer herstellen.

Eindelijk is het zover! De kappers gaan er weer voor en zullen jou een fantastisch kapsel bezorgen!

Langzaam weer uit je schulp kruipen is het motto!

Een Fantastisch Kapsel verzorgd door de kapper

Even heb je periodes dat je het niet meer ziet zitten. Dat je denkt dat er nooit een einde aan komt. Lockdown, afstand…geen winkels, niet snuffelen naar leuke kleding of snuisterijen. Avondklok! Die ene leuke persoon die bij je op bezoek is, moet ineens snel weg – naar huis.

So, what the heck!
Waarom je jezelf moet interesseren in de kapper of schoonheidsspecialiste? Of welk contact dan ook?
Om jezelf knapper en mooier te voelen natuurlijk!!

Het mag weer! Ga meteen en je zult merken hoe verfrissend dat werkt – een Fabulous Haircut! Voor je uiterlijk en zeker voor je innerlijk.

Je kunt natuurlijk ook eens helemaal uit-je-Single-dak gaan!

Dat is even genieten hoor! Enkel het kijken naar die razendvlugge schaar maakt al dat je jezelf weer beter voelt. En hoewel heel leuk, hoeft zo’n opvallende kleur niet perse! Misschien heeft jouw kapper die kleuren niet eens op voorraad! Jij beslist het! Jij bent weer aan de beurt! En ieder maakt er een eigen feestje van!

Daten is nog lastig – met een Fantastisch Kapsel lukt het wel!

Even fantaserend…. Je komt binnen, precies op tijd – zoals het moet! De kapper verwelkomt je met een glimlach en een vriendelijk woord en neemt je jas aan. Je wordt naar de wasbak geleid, waar je wilde lokken een heerlijke wasbeurt krijgen en je hoofdhuid een intensieve massage. Alle zorgen van die afgelopen maanden worden weggespoeld met het schuim en lauwwarme water. Even lekker droog wrijven met een dikke zachte warme handdoek en vervolgens naar de plek waar het allemaal gebeurt! De stoel, de spiegel, de kapmantel – de kapper vraagt of je koffie wilt en je zegt ja – of nee. Snel modellerend kamt de kapper je haar (en geeft geen kik over de ragebol die je er zelf van gemaakt hebt). Dan knipt of snijdt hij met de vlijmscherpe schaar langs de tandjes van de kam. Je geniet stilletjes van het zachte snipgeluid dat je zo lang gemist hebt. Jullie babbelen een beetje over de dagelijkse dingetjes terwijl de kapper toch in uiterste concentratie jouw sprieten weer in bedwang brengt. Even föhnen en voila! Ineens ben je weer fantastisch, weer fabulous, weer geweldig!

Eh… O ja, daten! Nu nog even een fantastische profielfoto maken en je kunt lekker gaan swipen op Tinder! We hebben alvast wat tips voor je!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in