Ben jij zo’n single met kids die met mooi weer in de zomer, niet goed weet wat te doen met de ‘hummeltjes’? Of – zijn jij en je singlevrienden zelf nog lekker actieve grote kinderen? Dan kun je fijn intensief bezig zijn tussen opspattend water, stuivend zand of ritselende takken op Terschelling! En wat grappig; mooi weer heeft niet alleen met de elementen te doen. ‘MooiWeer‘ is ook de naam van de organisatie die allerlei leuke spannende events organiseert.

Wat er dan allemaal te doen is bij ‘Mooi-Weer‘ op Terschelling?

Op Terschelling is er altijd iets leuks te doen of het nu een Filmweekend is of een rockweekend er valt genoeg te beleven! MooiWeer Terschelling biedt jou en je vrienden (of je kinderen) echter unieke sensationele ervaringen, waarbij je jezelf waant in een avonturenfilm! Enne – je hoeft jezelf echt niet ‘op te tutten’ hoor, want je wordt toch lekker nat en vies. Kom simpel in je jogging!

Hoe reageren Singles als je voorstelt naar het eiland te gaan?

Als singles dan zeggen; ‘Natuurlijk wel! Zon, zee, strand en genieten maar!’, is een opsomming van de activiteiten echt even op zijn plaats! Mooi-Weer Terschelling heeft namelijk een uitgebreid programma in de zomer. Blokarten, paintball, met de ribboot naar de zeehondjes, een gps-tocht, een strandrit met een Landrover, een kanotocht over het wad. Zomaar even een greep uit het aanbod – er is namelijk zoveel meer! Vooral de activiteiten coastraften en powerkiten zijn ongeëvenaard, je moet dan wel even bellen of deze op de gewenste dag gehouden worden.

Zo wie zo zijn alle activiteiten afhankelijk van de weersomstandigheden – ofwel, van het mooie weer (-;! Pas 2 uur tevoren is het zeker of een gekozen bezigheid door kan gaan of niet. Het is daarom misschien verstandig en vooral leuk als je een tijd op het eiland verblijft, als je je vakantie viert op Terschelling. Het is trouwens heerlijk op dit eiland – waar zou je nog meer naar toe willen? Waarom zou je daar niet een paar dagen of weken blijven? En(!) – dan kun je nog meerdere activiteiten doen ook!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in