Mingle the Single; wat is dat nu weer (?) zul je jezelf misschien afvragen. Minglen is dan ook mengen en mixen tot een mooi glad en ‘smooth’ resultaat. Als je een gezélschap van singles ‘smooth’ mingled, dan krijg je heel gezellige dagen en avonden, met aardige vrolijke bruisende singles! En twee aardige dames van Mingle the Single zijn daar heel bekwaam in! In zo’n mingle…met een single.

Van spontane gedachte tot Singlesevenementen

Tja, een opmerking bij een klein babbeltje. Na een het horen van een enthousiast verhaal van een ‘Mingle’ over een speeddateavond voor singles – over hoe leuk de avond verlopen was. De leidster van het kinderdagverblijf Kivido uitte toen spontaan; ‘Ach, zoiets zouden wij ook voor onze alleenstaande ouders moeten organiseren. Dan komen zij eens uit de luiers…‘.

Die spontane opmerking bracht eigenlijk alles aan het ‘rollen‘. Zoals ook nog de opmerking, ‘Gelukkige ouders hebben gelukkige kinderen‘. Samen met bureau Mingle werd de speeddateavond ‘Mingle the Single‘ voor deze singleouders georganiseerd. Die ouders hadden al direct heel veel animo en meldden zich meteen aan! De kinderen van die ouders mochten de betreffende avond bij de kinderopvang doorbrengen. Zoals ook de kinderen van andere singleouders die op de bewuste speeddate aanwezig wilden zijn.

Later horend wat een leuke avond het geweest was, wilden de opa’s en oma’s van al die kinderen ook ineens speeddaten! Een paar positieve berichtjes in de krant en het succes was geboren.

Ook online speeddaten werd een groot succes

Door omstandigheden (je weet misschien nog wel welke) moest al dat daten weer een tijdje online… Toch hielden de opa’s en oma’s en de singles met kinderen en de Mingles het vol. Sterker nog, het werd een groot succes! Na een tijd kon men ook weer buiten afspreken, met wat afstand weliswaar, maar goed. Het werd grenzeloos plezier en genieten voor de singles van Mingle the Single. Heel veel leuke buitenactiviteiten konden weer gedaan worden!! Een Solex groepstocht van singles haalde zelfs opnieuw de krant! (Voor de jonkies onder ons; een Solex is een rijwiel met een hulpmotor)

Is Mingle the Single een hobby of een roeping?

Mingle the Single is vooral plezier! Het organiseren van leuke events voor Singles is een professionele liefhebberij. Professioneel want naast het organiseren van leuke ontmoetingsdagen voor singles, organiseert Bureau Mingle ook events voor de zakelijke markt. En voor de singles staan er al weer enige nieuwe activiteiten in de agenda!
Kun je even niet of zit er toevallig niets voor je bij? Nou, dan meld je jezelf toch aan bij de community van Mingle the Single! Kun je fijn zelf plannen maken met de andere ‘gemingelde‘ singles!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in