TOF film kijken op Terschelling - hoe tof is dat?!

Tof film kijken wordt het deze zomer! Het filmfestival Terschelling is verschoven naar de zomer en wordt niet meer in het najaar gehouden. Bovendien is de naam van die festival ook gewijzigd naar ‘TOF’.
En – TOF film kijken wordt ook nog eens verlengd tot tien aaneensluitende filmdagen in augustus! Voortaan lekker in de zomer.

Komend jaar ook geen teleurstelling, want (voor kenners en ingewijden) de rugstreeppad krijgt een andere veilige kraamomgeving. Bovendien wordt het terrein ‘De Zandafgraving’ ook nog eens opgehoogd. Dus niets kan dit unieke evenement meer verstoren.

Je kunt regelmatig even op TOF.nu kijken om het filmschema te achterhalen en – zodra dat bekend is, je tickets te bestellen. Je blijft op de hoogte van alle ins en outs door TOF op Instagram of Facebook te volgen.

TOF film kijken – hoe kom je daar?

Natuurlijk is het dan het allerleukst om op een authentieke klipper richting Terschelling te zeilen! Kijk of informeer eens welk schip in augustus die kant op vaart. Of – als ideetje, naar vaartochten speciaal voor single-ouders met kinderen. Of een tocht met een groep gezellige singles!

Je kunt ook altijd met auto, bus of trein naar Harlingen gaan en daar op de veerboot stappen. In dat geval is het raadzaam tevoren een hotel of campingplaats te boeken.

Is Terschelling ook zo’n wandelend eiland?

De waddeneilanden zijn altijd in beweging! Wees echter gerust, dit gaat niet zo snel dat dit tijdens jouw verblijf merkbaar is. Terschelling – Schelling, was bijvoorbeeld ooit een klein zandplaatje en is in de loop ter tijden dank zij wind en weer samengespoeld met het oostelijk gelegen eiland Wuxalia. In de navolgende eeuwen is Terschelling uitgegroeid tot een levendig eiland vol historie en nostalgie, met als hoofdstad…? Terschelling!
Wuxalia klinkt trouwens ook wel Keltisch hè? Ooit hebben Oost- en een West-Terschelling twee bestuurseenheden gehad en er is altijd een vage ondefinieerbare grens tussen de twee delen van het eiland gebleven. Alleen de eilanders zelf kunnen die grens aanvoelen….. – En natuurlijk die ene film(noir)kijker die altijd alle zaken tussen hemel en aarde intens beleeft. De reiziger komt op het mooie Terschelling als toerist – en in augustus als filmfanaat TOF film kijken!

Even een impressie van het mooie Terschelling:

Wat is er nu fantastischer dan een tijdje op zo’n fijn eiland vertoeven? En zeg nu zelf is het niet heerlijk om in de buitenlucht op je stoel of fatboy of kleedje een spannende film te zien! Wat een leuk vooruitzicht!
Eén ding is zeker; op Terschelling wordt de zomer weer:

Tof dat Singles weer TOF film kijken op Terschelling

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in