Heb jij zin Rock and Roll? Zin om je vetkuif weer eens zorgvuldig te modelleren? En wil je die petticoat onder je rok weer eens flink laten zwieren en zwaaien? In september is Midsland op Terschelling dan ‘the place to be’! Lekker een weekend lang ‘Shaken and Rocken‘, oldtimers bewonderen, suikerspinnen eten en nog veel meer…
Back to the 50’s’. Let’s Rock – let’s Roll! Even uit de archieven:

Rock and Roll is here to stay!

Sinds een stormachtige opkomst is Rock nooit meer weggegaan. Meisjes en jongens (wat we in de kern toch allen altijd blijven) laten de benen en de heupen nu eenmaal graag losgaan op die opzwepende rockmuziek. Rock and Roll is en blijft tijdloos en is de basis voor alle daaropvolgende muziekstromingen. Een fenomeen – een icoon op het gebied van Rock and Roll móet dan natuurlijk genoemd worden:

Chuck Berry zanger, virtuoos gitarist en niet in het minst songwriter – composer en trendsetter. Een bron van inspiratie voor vele muzikanten. Wiens muziek is gecoverd door vrijwel elke bekende en beroemde band die na hem kwam – van de Stones en Beatles tot Elvis Presly en Prince. En als trendsetter? Tja, de ‘duck walk’ natuurlijk. Enkel de commando’s van het Amerikaanse leger waren ook bekwaam in dit loopje. Voor wie een bewonderaar is van Rock en Rockabilly – en van Chuck, is het een plezier om naar de documentaire ‘Hail Hail Rock and Roll‘ te kijken! En natuurlijk om Rock and Roll echt eens te beleven tijdens een festival!

Vanaf een schip shakend de Rock induiken?!

Dat doen singles wel hoor! Als vanouds varen er zeilschepen naar alle festivals op Terschelling om single-passagiers een uniek weekend te bezorgen! Ook naar ‘Back to the 50’s’. Het dorpje Midsland verandert dat weekend in een spektakel van shaking and twirling and sliding! Fijn om dan met een groep swingende singles een weekend lang aanwezig zijn bij dit rocking evenement! (En tussentijds even uit te rusten op het schip!)

Als je nu denkt dat je in september no particular place to go‘ hebt, dan ben je er nu toch wel achter dat je jezelf daarin vergist. Dat er dan ook prachtige exclusieve klassieke auto’s rondrijden – of ter bewondering geparkeerd staan in Midsland was al genoemd, hè?

Midsland Terschelling. Juist ja! Daar moet je zijn…. In september!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in