Einde zomer…. Ja, er zijn nog heerlijk zonnige dagen en je kunt nog fijn buiten vertoeven op een terrasje! Toch voel je echt wel dat het ‘einde zomer’ in aantocht is. Want je merkt al dat de dagen korter worden. De wind komt vaker op in heftige niets ontziende vlagen. Allerlei nuances van de lichtinval doen je beseffen dat het najaar in aantocht is. Die stuifwind – dat lekkere gure ‘chocolademelkweer’ waar je tegenin loopt als tijdens een heuse survivaltocht – ook al is het slechts in je eigen dorpsstraat of op het stadsplein waar je woont.

Ja! Lekker weg na al dat binnenzitten

Je beseft ineens dat je meer wilt…. En bedenkt dat je dit jaar eens ontspannen kan kijken naar mogelijkheden voor het najaar en de winter. Ja, eens op vakantie; winter – wintersport, stuifwind – stuifsneeuw…. Oei, je voelt die frisse strelende tintelingen al op je gezicht! En ineens krijg je haast. Wil je jezelf oriënteren op wat je wil doen en waar je naar toe wilt. Even een voorproefje:

Wow! Dat is pas lekkere stuifsneeuw! Alleen…eh, voor de meeste singles, voor allen eigenlijk, begint ‘einde zomer’ in september! Dus het is nog even dromen over de winter tot het zover is. Eerst volgt nog dat fijne bronsgouden najaar.

Einde zomer - Singels kijken uit naar het najaar en de winter!

Wat als Singles nú – einde zomer – in de herfst weg willen?

Het einde zomer is september; het weer is dan eigenlijk overal nog warm mild. Natuurlijk kun je dan met vakantie gaan! De sneeuw kun je altijd uitstellen tot het einde van het jaar! (Of vast een reisje boeken voor de zekerheid – om het maar vast ‘vast te leggen’)

De grote golf vakantiegangers is al geweest en natuurlijk ben jij nu aan de beurt. Er is weer ruimte genoeg om te wandelen op een boulevard. Er is weer plek genoeg op de terrasjes… Je kunt op de trein stappen of het vliegtuig nemen… Naar een eiland…. Ja! Een eiland! Of een stad – een stedentrip. Lekker weg met andere vrije singles.

Einde zomer - Singles kijken ernaar uit

Wat je ook doet; geniet ervan! je hebt lang genoeg gewacht….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in