Een fluffy profiel wil niet altijd zeggen dat iemand aaibaar is. Integendeel! Sommigen zou een wilde tijger om de hals beter staan tijdens een fotoshoot, om hun wilde jachtinstinct nadrukkelijk te tonen op de profielfoto – hun zucht naar prooi! Dat is echter voor allen iets te gevaarlijk, dus sommigen nemen dan een ‘huistijger’ of ‘-wolf’ als vervangende eyecatcher. (Hierbij even opmerkend dat deze ook heel gevaarlijk kunnen zijn!) Anderen gaan in een dierenpark toch eens proberen ‘die ene’ foto te maken…. Sommigen doen dat met ervaring en verve. Anderen kom je dan later weer tegen in een dramatische post op een platvorm – of in de nieuwsberichten…

Singles willen opgemerkt worden en aandacht krijgen op een datingsite

Is een fluffy profiel echt aantrekkelijker?

Is het je ooit opgevallen dat in posts of filmpjes een kat vaak stoer bij de man op de schouder ligt – of vastgeklauwd zit? Terwijl zij bij vrouwen meestal fluffy en liefjes in de armen liggen…
Soms is het omgekeerde het geval. Je kunt trouwens op een bepaalde manier nieuwsgierigheid opwekken – ofwel prikkelen(!), door eens niet je gezicht te laten zien. Het plaatje moet dan echter wel zó aantrekkelijk zijn dat men het móet omdraaien – de voorkant wil zien!
Een lieve uitdagend kijkende poes maakt het dan nog iets spannender en geschikt voor een fluffy profiel!

Wekken de ‘handtashondjes’ nieuwsgierigheid op als mannen deze koesteren?

Handtashondjes en puppies doen het op hun beurt ook heel goed op de profielfoto. Enne – het is kortzichtig om te denken dat dit niet past bij stoere mannen, meteen even lekker die aanname doorbrekend.
Een fotoshoot tijdens ’the making of’ van de beroemde Australian Firefighter Calender. Deze schetst een goed beeld van hoe die leuke hondjes mannen aantrekkelijker en interessanter kunnen maken….

Ow…., het waren niet enkel ‘handtashondjes’, er kwamen ook een paar knuffelberen voorbij!

Wat willen Singles nu eigenlijk zeggen met een fluffy profiel?

Maakt een fluffy profiel een single echt interessanter?

Met een profielfoto wil je iets van je karakter of doel laten zien. Het woord profiel (van profileren) zegt het al. Een profielfoto kan heel kenmerkend zijn en soms voorbijgaan aan de bedoeling die je in een grappig moment bedacht…. Je profielfoto kan maken dat iemand geïnteresseerd in je raakt en meer over je te weten wilt komen. Je kunt echter ook precies het tegenovergestelde bereiken! Met een lief ogende kip achter gaas heb je misschien bedacht jezelf te profileren als een mooie chick wachtend op bevrijding, van wat dan ook! Een lezer ziet misschien een irritante kakelaar die graantjes mee wil pikken. Of een broedkip(!) – wat wel positief kan zijn…

Kortom, het kan alle kanten op. Als je een treffer hebt, dan krijg je meteen alle aandacht!

Is een iemand met een fluffy profiel meteen betrouwbaar?!

Een profiel (en dus ook de foto) kan heel oprecht zijn of volkomen fake of ‘gepikt’, zoals alles op internet. Sommigen vinden nu eenmaal een hobby in het bedenken van allerlei nepaccounts compleet met foto en al. Soms gewoon voor de grap of voor onduidelijke dubieuze bedoelingen. Vaak echter met heel kwalijke intenties! Wees dus altijd ook kritisch en zorgvuldig als je een fluffy profiel tegenkomt, hoe lief en schattig en aaibaar het er ook allemaal uitziet.

Je kent de regels wel; niet meteen je privégegevens doorgeven, niet teveel over jezelf vertellen in het begin. En als het tot een ontmoeting komt, afspreken in een openbare gelegenheid in een drukke buurt. Wij hebben indien nodig 100 vragen om aan je date te stellen tijdens een eerste ontmoeting.

Eerst nog even die X-factor vinden. Succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in