Thuisblijven?! Ineens wordt er een veiligheidsadvies gegeven, terwijl je zoveel leuke plannen had! Reizen, uitgaan, wild dansen, hugs met nieuwe singles uitwisselen. Ineens kan en mag allemaal niet! Hier ben je toch wel heel teleurgesteld over!
En wat nu te doen! Binnen een half uur komen de muren al op je af!

Tips om jezelf bezig te houden

Ga eens ouderwets bellen – net zo lang tot je oor rood is! Dat rode oor lukt prima als je een goede kletskous kiest, zeggen ervaringsdeskundigen!

Singles die thuisblijven zetten gewoon alle meubels opzij en om met een tennisbal tegen de muur stuiteren. Dat is vooral leuk als je toevallig een single-buur hebt. Kunnen jullie tegelijkertijd tegen elkaar op bouncen. Eens doen wie de meeste stuiters per uur – of iets rustiger – per kwartier maakt. En dan via de app hierover met elkaar redetwisten natuurlijk! (Je hond – als je die hebt –  kan zich hier wel mee gaan bemoeien hoor)

Hond pakt de bal

Aria op je balkon – niet origineel meer

Een aria op je balkon zingen is niet origineel meer… Hoewel een gevoel van saamhorigheid dan wel jubelend door de straten op zal klinken! En – Als je een mooie stem hebt word je misschien eindelijk eens opgemerkt door die leuke single van de overkant. Leuk voor later, als je weer aan elkaar mag zitten. Je kunt vast wel al roepend of zingend vragen wat zijn of haar telefoonnummer is. Of samen online muziek gaan maken! Even een mooi nummer van Charlie Chaplin om de moed erin te houden.

Een boek lezen is ook een optie! En – een online cursus volgen. Of gamen of binge watchen of gewoon lekker uren bazelen op je platvorm – en overal commentaar op geven! En interessante foto’s of artikeltjes opzoeken en posten! Je mag toch zeker wel een mening hebben – over de gehele stand van zaken?!

En hee – heb je een tuin? Doe er eens iets aan. Ga lekker de boel omspitten! Is nog goed voor je conditie ook! Je schijnt niet de enige te zijn, want de tuinwinkel draait overuren (grappig feitje)

De echte stoere single blijft gewoon kalm en rustig

Het beste is natuurlijk om gewoon af te wachten wat er gaat gebeuren – en vertrouwen te hebben! En een stoere single houdt zichzelf in de tussentijd wel bezig. Doet lekker wat klusjes, die al heel lang gedaan moesten worden! En – heeft daar vooral ook ineens zin in! Informeert zichzelf van tijd tot tijd en gaat niet in op hysterie en paniek. Als het zonnetje schijnt opent die single gewoon de deur en ademt de frisse lucht eens lekker diep in! Denkt er dan aan dat je natuurlijk wel lekkere wandelingen kunt maken.

Ga lekker sushi's maken thuis

Ga tijdrovend koken en knutsel Sushi’s in elkaar… als je alle ingrediënten kunt bemachtigen. En heb je daar allemaal geen zin in? Een beetje niksen schijnt ook heel goed te zijn!

Stay safe, stay healthy!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in