En alle singles zitten samen met ieder ander, weer in hetzelfde schuitje deze Kerst! Deze keer heerst er echter geen paniek, eerder zo’n verbaasde vraag van ‘hoe kan dit nu?’ Ineens geen mooie coiffure met Kerst, niet even door die mooi verlichte winkels wandelen en snuffelen aan een fijn parfum of mooie schoenen passen. Geen feestelijke outfit keurend betasten.

En met welk enthousiasme is ieder dit mooie feestseizoen begonnen. Vooral dit jaar zou het geweldig worden! De dagen voor Kerst zijn nu dus letterlijk en figuurlijk donker… Ondernemers moeten hun deuren weer sluiten en vragen zich nu wel af hoe de toekomst eruit gaat zien. Verdriet, zorgen en teleurstelling heersen alom….

Laten wij kijken naar wat wel kan!

Over in hetzelfde schuitje zitten gesproken! Kijk eerst eens naar leuke tips en mogelijkheden bij Mingles met Singles. Die eerste ontmoetingen…. Mingle the Single?! Probeer het! Natuurlijk is het belangrijk om dan een ontspannen indruk te maken! Denk je dat dit wel lukt, dan kun je kijken of er nog meer mogelijkheden zijn om elkaar wél te onmoeten. De maatregelen eens reëel beschouwend is de enige mogelijkheid om af te spreken met nieuwe bekenden (wéér) in de buitenlucht. Maar – daar waren we toch al mee bekend? Kijkend naar buitenactiviteiten is een ‘Sportpartner‘ ook best een goed idee. Je kunt op zoek naar een wandelmaatje, een golfmaatje, fietsmaatje – kortom maatjes genoeg!

Bekenden en vrienden nodig je natuurlijk uit in je huis, zolang het niet meer dan twee personen betreft. Of wellicht nodigen zij jóu uit.

Zitten Singles nu echt wel of niet met elkaar in hetzelfde schuitje?!

Singles zitten weer in hetzelfde schuitje deze Kerst

Spreekwoordelijk zitten singles wel in hetzelfde schuitje, maar praktisch gesproken niet. Tegenstrijdig ja, maar wat helaas ook niet kan zoals wel in andere jaren, is met elkaar in hetzelfde schuitje zitten, hiermee hetzelfde schip ofwel ‘zeilschuitje’ bedoelend. Die gezelligheid tijdens de feestdagen kun je pas volgend jaar weer meemaken. Laten we hopen dat de wereld er dan weer beter uitziet!

Voor nu Cheers! Maak er iets leuks en iets feestelijks van!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in