Natuurlijk zijn er altijd verrassingen in petto, als je er maar voor openstaat! En ook belevenissen en spannende avonturen… Wat de decembermaand en het volgend jaar in petto voor jou hebben ligt nog in het verschiet. Dat ongewisse – het niet weten, is op zich al heel spannend!

Wat voorspellen de sterren?

Even vluchtig citerend wat er wellicht in petto ligt volgens een willekeurige website.

Steenbok; waardeer je partner en laat dat ook merken. Ga niet zo nonchalant om met de liefde. En single steenbok; stop met zoeken naar de perfecte partner en pas jezelf een beetje aan.
Waterman; denk eraan om passie in je relatie te houden of terug te vinden, want niets is vanzelfsprekend en aan een relatie moet je werken. Single waterman schat jezelf op waarde, alleen jijzelf bent de meest betrouwbare bouwsteen in je leven.
Vissen; je bent te laks in de liefde en zou wel wat meer passie kunnen tonen. Voor single vissen geldt; neem eens wat initiatief!
Ram; ruzie is oké en zorgt ook voor passie en verdieping, maar maak het niet te heftig. Schelden en schreeuwen is nergens voor nodig. Zeker een nieuwe liefde zou dan wel eens terug kunnen schrikken, single ram!
Stier; als je twijfelt in de liefde, onderzoek dan waarom en maak een (misschien pijnlijke) beslissing. Single stier, luister naar je innerlijke stem, dan weet je wel wanneer de ware zich aandient! Enne, eigenlijk geniet je toch van het single leven?
Kreeft; liefde is elkaar vrijlaten en ruimte scheppen voor jezelf en ook voor je partner. Stel je grenzen. En single kreeft stel je niet zo aanhankelijk op bij een nieuwe liefde, dan heeft deze meer kans van slagen!

Zó, dat waren de eerste sterrenbeelden. En dan? Wat is er voor de rest in petto?


Leeuw; jij hoeft niet altijd dominant te zijn. Wat voor verrassingen zijn er misschien voor jou in petto als je die rol eens aan je partner gunt. Vooral de single leeuw kan best iets minder stoer doen en trots zijn, dat houdt een nieuwe liefde namelijk ook op afstand.
Maagd; verrassingen kunnen ervoor zorgen dat de passie weer hoog oplaait komend jaar! De single maagd is altíjd in voor avontuur en een flirt, het single bestaan heeft dus beslist ook aantrekkelijkheden!
Weegschaal; laat eens emoties toe en luister naar je hart! Zeker single weegschalen moeten dat masker lostrekken een hun gevoelens laten zien. Alleen dat biedt mogelijkheid tot het opbouwen van een relatie.
Schorpioen; er komen wat hobbels op je pad… Geef de mening van je partner ook eens ruimte en maak daarbij duidelijk wat jij wilt. Als dit allemaal helder wordt, dan kan je relatie zich verdiepen. En single schorpioen geef anderen eens de kans hun innerlijk te uiten.
Boogschutter; wat is er mis met harmonie? Waarom moet je altijd meteen je mening geven en irriteer je jezelf aan van alles en nog wat? Parkeer dit soort gevoelens eens en bespreek enkel de belangrijke zaken. Single boogschutter, stel jezelf ook eens open, oordeel niet te snel en wees vooral niet zo star.

Nog een horoscoop volgens de maan en sterren, een andere leuke site!

(Het leuke van horoscopen is trouwens dat je hiermee ook het karakter van je kat of andere huisdieren kunt bestuderen. Wellicht handig bij het maken van een keuze..)

Ach, wacht lekker af hoe alles uitpakt. Let’s unwrap it all!

zijn er nog verassingen in petto voor Singles?LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in