Ken je dat gevoel? Dat jij aan de hand van signalen denkt: wow, wat een leuke eerste date, terwijl de ander zoiets heeft van: aardig, maar nee. Niets is dan ook zo teleurstellend als een afspraakje die vanuit jouw optiek veelbelovend leek te zijn, maar die evenwel op niets uitdraait omdat de ander er toch net iets anders instaat dan jij. Hoe dat kan? Tja, signalen. De een herkent ze meteen, terwijl de ander ze of niet wil herkennen of ze gewoonweg niet ziet. De vraag is dan ook: aan welke signalen kun je een geslaagde date herkennen en hoe weet je nou of het goed zit?

Signaal 1: Je bent het middelpunt van alle aandacht

Een van de belangrijkste kenmerken waaraan je kunt aflezen of het goed zit tussen jou en je date, is de wijze waarop er naar je wordt gekeken. Word je voortdurend met grote en geïnteresseerde ogen aangestaard en ben jij louter het middelpunt van alle aandacht? In dat geval kun je er vrijwel zeker van zijn dat jouw date het helemaal in je ziet zitten.

Signaal 2: Je grappen slaan overduidelijk aan

Ligt je date aan je voeten omdat je aan de lopende band goede grappen maakt? Je moet een verdomd goed acteur zijn om een oprechte lach te kunnen faken. Een twinkeling in de ogen is dan ook de manier om te peilen of je in de smaak valt bij jouw date.

Signaal 3: Jouw date legt zich volledig bloot

Zodra jouw date zijn of haar hart aan je openbaart, kun je hieruit opmaken dat deze persoon jou vertrouwt en kennelijk de behoefte heeft om jou deelgenoot te maken van zijn of haar leven.

Signaal 4: Je wordt om de haverklap aangeraakt

Hoewel de een handtastelijker is dan de ander, kun je een warme hand op de jouwe of een lieve aai over je wang, toch wel beschouwen als een signaal waaruit spreekt dat iemand je mag.

Signaal 5: Je wordt al gebeld nog voordat jij zelf kan bellen

Als er een signaal is dat erop wijst dat je met een gerust hart kunt gaan slapen is het wel wanneer jouw date al aan de lijn hangt, nog voordat je zelf de telefoon ter hand hebt genomen. Dit is toch wel het moment dat je met zekerheid kunt stellen: de buit is binnen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in