Ga je binnenkort op date en ben je lichtelijk nerveus; win dan eerst wat datingtips in! Het kan zeker geen kwaad om van tevoren bij ervaringsdeskundigen wat adviezen in te winnen. Met de juiste adviezen in je achterhoofd kom je beslist zelfverzekerder voor de dag. Wil je helemaal beslagen ten ijs komen? Raadpleeg dan iemand van het andere geslacht. Waarom? Datingtips van vrouwen voor mannen, en vice versa, is de manier om alvast een kijkje te nemen in het hoofd van je toekomstige afspraakje. Zo weet je niet alleen wat zijn of haar go’s zijn, zo weet je bovendien de absolute no-go’s!

Datingtips van vrouwen voor mannen

Vraag een willekeurige vrouw of ze een aantal tips heeft voor mannen, dan zal ze ongetwijfeld antwoorden: wees vooral galant. Hoe je het wendt of keert, vrouwen houden nu eenmaal van hoffelijke mannen. Wees dus vooral niet bang om de deur open te houden en haar als een dame te behandelen. Daarnaast vinden vrouwen het prettig als de man het voortouw neemt in het gesprek. Dat betekent niet dat je saai over je werk moet praten. Integendeel. Vrouwen vinden het juist leuk als je verrassende vragen stelt die het gesprek naar een ongedwongen sfeer dirigeert. Natuurlijk mag je ook over jezelf praten. Zolang het maar niet alleen over je werk gaat en je interesse blijft tonen in haar. O ja, laat je telefoon in je zak. Niets is zo irritant als een telefoon die om de haverklap interrumpeert. Mocht er overigens onverhoopt iets misgaan, los het op met een grap. Zelfspot is de beste troef die je achter de hand hebt zodra er zich een ongewenste verrassing aandient. Tenslotte de rekening: wees een heer en betaal de eerste date. Ook als ze anders beweren, weten vrouwen dit altijd te waarderen.

Datingtips van mannen voor vrouwen

De belangrijkste tip die mannen vrouwen willen meegeven die op date gaan is: smeer je gezicht niet vol met make-up! Natuurlijk kunnen mannen het waarderen wanneer een vrouw haar best heeft gedaan er mooi uit te zien. Maar een overdaad aan foundation, lippenstift en mascara is absoluut niet nodig. Sowieso kunnen mannen het waarderen als vrouwen zich iets minder bekommeren om de presentatie. Mannen vinden het juist leuk als vrouwen zichzelf zijn en dat ook uitdragen. Heb je een smeuïge anekdote, laat ‘m horen! En heb je bijvoorbeeld zin om lekker veel te eten, houd je dan vooral niet in. Mannen houden van vrouwen die openlijk genieten. Dat geeft ze het gevoel dat ze goed bezigzijn. Tegen de tijd dat de rekening wordt gepresenteerd, kun je rustig afwachten. Veel mannen vinden het fijn om de rekening te betalen. Uit beleefdheid kun je natuurlijk altijd aangeven dat je bereid bent om mee te betalen. Gaat hij desondanks op je voorstel in, wees dan niet teleurgesteld. De tijd dat de man alles betaalt, is misschien ook wel een beetje passé.

Als je vraagt is er wel verschil tussen mannen en vrouwen, dan zal ieder dat beamen. Hoewel er niet altijd een duidelijke scheidingslijn is en niet alle beschrijvingen kloppen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in