Ga je binnenkort ‘op date’ en heb je wat datingtips nodig? Ben je lichtelijk nerveus?! Het kan zeker geen kwaad om tevoren bij ervaringsdeskundigen wat raad in te winnen. Met de juiste adviezen in je achterhoofd kom je beslist zelfverzekerder voor de dag. Wil je helemaal beslagen ten ijs komen? Raadpleeg dan iemand van het andere geslacht. Waarom? Datingtips van vrouwen voor mannen en andersom van mannen voor vrouwen, is de manier om alvast een kijkje te nemen in het hoofd van je toekomstige afspraakje. Zo weet je niet alleen wat zijn of haar go’s zijn, zo weet je bovendien de absolute no-go’s!

Datingtips van vrouwen voor mannen

Vraag een willekeurige vrouw of ze een aantal tips heeft voor mannen, dan zal ze ongetwijfeld antwoorden: wees vooral galant. Hoe je het wendt of keert, vrouwen houden nu eenmaal van hoffelijkheid. Wees dus vooral niet bang om de deur open te houden en haar als een dame te behandelen. Vrouwen vinden het leuk als de man interessante gespreksstof heeft. Dat betekent niet dat je saai over je werk moet praten, (hoewel dit misschien best wel interessant is…) Integendeel, vrouwen vinden het juist leuk als je verrassende vragen stelt die het gesprek naar een ongedwongen sfeer leiden. Natuurlijk mag je ook over jezelf praten. Zolang het maar niet enkel en alleen over je werk gaat en je interesse blijft tonen in haar verhalen en belevenissen. En o ja, laat je telefoon deze keer in je zak. Niets is zo irritant als een telefoon die om de haverklap storend pingt tijdens zo’n eerste kennismaking. Mocht er overigens onverhoopt iets misgaan, los het dan op met een grap. Zelfspot is de beste troef die je hebt zodra zich een onbedoelde verrassing of wending aandient. Tenslotte de rekening: wees een heer en betaal de eerste date. Terwijl zij het tegenovergestelde beweren weten vrouwen dit altijd wel te waarderen.

Datingtips van mannen voor vrouwen

De belangrijkste tip die mannen vrouwen die op date gaan, willen meegeven is je gezicht niet vol te smeren met make up! Natuurlijk waarderen mannen het wel als een vrouw haar best heeft gedaan er mooi uit te zien. Maar een overdaad aan pancake, lippenstift en mascara is absoluut niet nodig. Sowieso kunnen mannen het waarderen als vrouwen zich iets minder bekommeren om het uiterlijk. Mannen vinden het juist leuk als vrouwen zichzelf zijn en dat ook uitdragen. Heb je een leuke anekdote; laat ‘m horen! En heb je bijvoorbeeld zin om eens lekker veel te eten, doe dat dan gewoon! Mannen houden ervan vrouwen te zien genieten. Dat geeft hen een goed gevoel. De meeste mannen vinden het fijn een vrouw te verwennen en zo’n eerste keer de rekening te betalen. Toch kun je altijd voorstellen deze te willen delen. Gaat hij op je voorstel in, dan is dit niet meer dan modern. De tijd dat de man alles betaalt is wel een beetje voorbij.

Als je vraagt is er wel verschil tussen mannen en vrouwen, dan zal ieder dat beamen. Hoewel er niet altijd een duidelijke scheidingslijn is en niet alle beschrijvingen kloppen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in