Tegenwoordig is het best leuk om single 50+ te zijn. In de regel heb je alle fases van het leven doorlopen. (Sommigen niet, anderen juist weer wel – en intensief!) Je bent uitgegaan en hebt de wereld ontdekt toen je jong was. Je hebt een partner gevonden en samen van een huis een thuis gemaakt; ooit ging er echter iets mis – of juist goed! De meesten hebben kinderen groot gebracht en de tijd vloog voorbij en de kinderen vlogen uit. Nu ben je dan ineens een single 50+…..

Natuurlijk is een Single 50+ niet verlegen! …. Of wel?

Het nadeel van levenservaring is dat je soms wat afwerend bent. Dat je niet altijd of vrijwel nooit meer spontane vriendschappen aanknoopt. Je wilt eerst weten met wat voor persoon je te doen hebt. Soms beschouw je een ander echter veeeeel te lang en loopt zomaar een mooie nieuwe vriendschap of liefde voorbij. Je zult dat beiden nooit weten….
Dus; ga erop uit! Ga weer ontdekken. Ga op pad met leeftijdsgenoten en meld jezelf aan bij een groep met het doel dat gelijkgestemden van 50+ elkaar wél onmoeten!

Het hoeft toch niet altijd om daten of speeddaten te gaan?!

Bij daten via een site wordt altijd een match gezocht door een computer, gebaseerd op een algoritme. En dat is natuurlijk prima, als je daar voor gaat. Soms zoekt de single 50+ echter simpel wat aanspraak, wat nieuwe gezichten, wat leuke dingen te doen. Het hoeft niet perse romantiek te zijn, maar mag het natuurlijk altijd wel worden!

Uiteindelijk leer je elkaar het best kennen door ongedwongen activiteiten te ondernemen met een groep gezellige gelijkgestemden. Een kookworkshop, of een zeil- of golfweekend, is dan een heel leuke keuze om te doen. In de agenda van ElkaarOntmoeten kun je opzoeken wanneer dit allemaal plaatsvindt. En – tijdens bezigheden kom je vanzelf in gesprek met de anderen uit de groep. En wie weet wat voor klik er dan weer ontstaat! Tijdens een kookworkshop zou je zomaar in ‘vuur en vlam‘ kunnen slaan, toch? Of tijdens een zeilweekend ‘overspoeld door liefde‘ kunnen raken…..

Ach, probeer het gewoon eens! Wat kan je gebeuren?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in