Enig cultuur snuiven doet het altijd goed in ‘singlesland’. Afspreken om eens iets interessants te doen! Geschiedenis en kunst, daar kun je ontspannen van genieten, alleen of met groepje singlevrienden. ….of met die ene speciale persoon die je nog maar pas geleden hebt leren kennen. Dat is een goede manier om te achterhalen of je dezelfde interesses hebt zeg!

Waar kunnen wij zoal cultuur snuiven, vragen Singles zich af…

Maar wat voor cultuur – welke keus is er? De vraag is dan of je voor kunst gaat of geschiedenis of erfgoed, stromingen in design of mode – het is allemaal interessant!
Hoe vind je nu een weg tussen al dat aanbod. Hoe weet je of je de locaties waar al dat ‘cultuur snuiven’ plaatsvindt wel echt leuk vindt…. Uiteindelijk zoek je naast zo’n interessant bezoek ook nog wat meer vertier. Even samen een kopje koffie (of een biertje) drinken om hetgeen je allemaal gezien en beleefd hebt nog eens te bespreken.

De oplossing is dan om jezelf goed te oriënteren

Is de tentoonstelling nog wel actueel? Wat is er allemaal te zien en wie exposeren? Dat zijn allemaal vragen die je bezig kunnen houden of zelfs tegen kunnen houden in het cultuur snuiven. Je kunt jezelf dan abonneren op ‘Museumtijdschrift‘. Er is een keuze uit verschillende abonnementen, waarbij als ‘juweel op de kroon‘ het jaarabonnement. Maar liefst 8 x paar jaar tips over mooie tentoonstellingen en beschrijvingen en uitleg over kunst en cultuur! Hoe mooi…

En wat dan voor Singles die enkel wat oppervlakkige informatie willen?

Ach ja, die flierefluitende singles kunnen altijd het platvorm van Museumtijdschrift volgen. Ook daar worden met regelmaat interessante posts gepubliceerd. En je kunt zelfs even in de agenda van Museumtijdschrift nazien wat er zoal te doen is en wanneer.

Helaas heeft die nare pandemie (weet je nog wel) ervoor gezorgd dat niemand de allereerste tentoonstelling van de schilderijen van Bob Ross kon bezoeken in museum More. Mocht die tenstoonstelling nog eens herhaald worden, dan kun je daar via Museumtijschrift als allereerste van op de hoogte zijn!

En heerlijk cultuur snuiven….LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in