Eindelijk weer eens ouderwets uit, lekker borrelen en zwalken langs alle bekende kroegjes tot in de kleine uurtjes – en dan gaat het dak eraf!! ‘The day after‘ zogezegd.. Singles vinden dit niet beangstigend hoor. Na zo vaak en zoveel binnenblijven of slechts enkele uurtjes uit kunnen gaan, houdt niets hen tegen. Wind, storm, regen overleven zij simpelweg wel. In de rij staan, naar een volgend gezellig adresje lopen – geen probleem hoor! En wankel je een beetje, verlies je je evenwicht, dan komt dat niet door de wind, maar door een duizeling! Dan ben je vast nog onder de indruk van een prachtig meisje dat je zojuist ontmoet hebt, of van die geweldige jongen! Nee – jij gaat dansend door de straat en over het plein en al raak je ‘blown away’, gaat het dak eraf – jij gaat gewoon lekker door.

En er staat wéér een weekend ‘voor de deur’!

En nog een – en weer een! Waarbij ‘het dak eraf gaat’, al zal dat zelden letterlijk zijn. Wat is er zoal te doen voor singles? Heel interessant is de DJ Guide partyagenda van dit voorjaar. Hier zie je in één oogopslag diverse leuke evenementen die eindelijk weer plaats gaan vinden. Er is geen vraag of twijfel meer; we mogen wél – naar dance festivals, muziek festivals, concerten, soul, salsa – of wat dan ook. En sterker nog….. je mag ook weer dicht bij elkaar staan! Oei! Dat hebben singles wel een beetje gemist hoor! Dat face to face – dat ear to ear(!). Dit opent de mogelijkheden aanmerkelijk!

Dak eraf ‘and the sky is the limit’!

Sluitingstijd verruimd - Dak eraf!

Singles weten gewoon niet wat zij moeten kiezen uit al die onbeperkte mogelijkheden. Carnaval? Onbelemmerd op vakantie gaan? Daten? Het is een verwarrende kakofonie – een mengeling van kleur en klanken en grenzeloze vooruitzichten, die toch ook weer in heel goede harmonie samen komen. En het is simpel de deur uitstappen en achter je neus aangaan. Ondervinden wat op je pad komt. Begin eens met daten – altijd leuk! Er zijn genoeg ideeën!

Mocht je een meisje of jongen tegenkomen die Eunice of Dudley heten is het wel een beetje oppassen (-;). Het is gebleken dat die nogal heftig kunnen zijn.

Trek er in elk geval weer fijn op uit en geniet en ontdek!

Onbeperkt uitgaan - dak eraf!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in