Stay single…blijf single? Jonge singles en oudere singles (jong van hart) zijn vaak, meestal – altijd, op zoek naar de liefde. En voor de oudere singles – de oudere jongere dus, hoeft dat niet eens een romantische liefde te zijn. Nee, een fijn heftig vurig avontuur geeft al heel veel voldoening. En jonge singles sluiten we hierbij natuurlijk niet uit. Een warm wilde vrijpartij vinden zij ook een fijn vooruitzicht tijdens het daten!

Stay single gaat niet echt op voor de jongere Single

De jonge singles willen echter nog wel eens wat andere verwachtingen koesteren. Stay single – alleengaand blijven, is voor hen nog niet echt van toepassing. Jonge singles weten niet zeker of zij aan een ‘huisje-boompje-beestje’ verwachting zullen voldoen of daar stoer kernachtig vanaf zullen wijken. Jonge singles hebben een nog onbekende weg voor zich, terwijl de oudere single alles wel al gezien en gedaan heeft. De oudere single heeft (meestal) een levenspartner gehad. Heeft vaak kinderen – die alweer wat ouder zijn en is overal al geweest, heeft alles al een keer meegemaakt.

Sommige Singles willen helemaal niets….

En dan zijn er natuurlijk die singles die helemaal niets meer willen. Die door nare ervaringen in een ver of nabij verleden eigenlijk helemaal geen intiem contact meer willen of kunnen verdragen. Soms uit bindingsangst, soms uit verlatingsangst….

En er kunnen nog ernstiger oorzaken zijn. Er altijd mensen, man of vrouw, die indiep gekwetst zijn door ervaringen in het verleden of mensen die ernstig ziek zijn. Het zit ‘m ook niet altijd in de psyche…  Sommigen willen of kunnen geen lichamelijk contact meer verdragen. En echt, als jij dat hebt; je bent heus de enige niet. Niemand loopt echter rond met een sticker op het voorhoofd waarop staat wat hem of haar mankeert. En zeker niet met een uitleg waarom zij geen vurige romantiek – zeg maar wild hartstochtelijk sex, willen. Het is niet altijd bindings- of verlatingsangst! Sommigen krimpen bij elke aanraking al in elkaar en zeker intiem contact kan voor hen heel pijnlijk zijn.

Ben jij zo iemand? En voel je jezelf wel eens eenzaam? Er is altijd wel groep waar je jezelf bij aan kunt sluiten, zonder dat je het gevoel hebt dat er meer van je verwacht wordt. Probeer het eens. Het vinden van een mooie intense vriendschap is toch al leuk! Soms vind je zomaar ’n maatje’ – iemand die hetzelfde vindt en voelt als jij…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in