Clubdates…., een term door singles zelf bedacht en geïntroduceerd. Ook zo’n aanvankelijk kleinschalig initiatief in het kader van de wens andere singles te ontmoeten – zonder meteen aan een date ‘vast’ te zitten. In een tijd dat het nog helemaal niet zo aanvaard was single te zijn. In 2010 is uit die inmiddels vriendengroep Singles United ontstaan; kortweg SU genoemd, een platvorm voor clubdates voor en door singles gemaakt. Een manier om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten en beter te leren kennen. En dan misschien toch stiekem die ene grote liefde te ontmoeten…..

Clubdates veranderen mee met de trend van de tijd

In de loop der tijd is het heel normaal geworden om single door het leven te gaan. Om gezellig naar afgesproken ontmoetingsplekken te gaan. En tegenwoordig zijn er tijdens de clubdates ook stelletjes aanwezig! Mensen die elkaar ooit eens ontmoet hebben tijdens een clubdate, verliefd werden en toch lid wilden blijven. Omdat het zo gezellig was en is! Daarom is de naam van het platvorm gewijzigd in Do-More. Simpel een vriendenclub die samen gezellige activiteiten willen ondernemen en een bomvolle agenda hebben. Je kunt dan natuurlijk nog steeds een mooie nieuwe liefde ontmoeten…. of niet. Niets moet.

Wat nu als je eens enkel andere singles wilt ontmoeten?

Ach, dan zet je gewoon een vinkje als je een zo’n ‘singles only‘ clubdate organiseert. Enkel de andere singles komen dan gezellig! Het is geen echt datingevenment maar opent toch kansen…. Het échte daten kan ook via DateMore en als je lid bent van Do-More, dan ben je lid van beide groepen. Je kunt dan lekker gezellig uitgaan en ook fijn daten, als ineens dat vurige verlangen naar een date weer opkomt. De keus is aan jou!

Je kunt jezelf ook eerst eens gratis inschrijven om simpel even te kijken of je bij de club past… Je kunt dan voor een klein bedrag ook deelnemen aan een clubdate. Als lid zijn er natuurlijk veel meer mogelijkheden – zonder twijfel zul je dat na verloop van tijd worden.
Als je nu zelf ook een clubdate wilt organiseren, met of zonder stelletjes. En als je dan niet goed weet weet wat, kijk dan eens naar onze tips!

Ja, doe meer; Do-More en DateMore!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in