Door op zoek te gaan naar actief plezier vind je namelijk al meteen ActiefPlezier – nog zonder actief bezig geweest te zijn! Zoek jij nu gelijkgestemde singles – die misschien zelfs vrienden kunnen worden? Dan kun je al even rondsnuffelen naar wat ActiefPlezier jou zoal te bieden heeft, nog zonder aangemeld te zijn. En – als je jezelf aanmeldt kunt je misschien al dit komend weekend genieten van de activiteiten die zij zoal organiseren.
Ow,…. Dan is het alweer Pasen! Mooi iets te doen!

Singles zijn graag samen actief!

Ben jij zo iemand die nooit ‘stil kan zitten’ – iemand die altijd in beweging is. Die erop uit wil trekken – dingen wil doen, maar niet altijd alleen ‘in je eentje’! Dan is het vriendennetwerk van ActiefPlezier misschien wel de groep voor jou! Lekker de natuur in, lekker bewegen, fijn actief zijn – en dat samen met leuke gelijkgestemde mensen. Heerlijk uitwaaien tijdens een frisse wandeling, met een groepje naar een expositie – en ook een terrasje pakken bij mooi weer, allemaal gezellig en leuk!

Leuk en ontspannen met elkaar op pad!

Als je jezelf aanmeldt is het lidmaatschap in het begin gratis. Je kunt dus even rustig rondkijken op de site. En – alvast deelnemen aan groepsuitje, of even privé chatten met de aardige mensen die je tegenkomt. Zo bouw je een heel nieuw netwerk op. Je vindt op deze site mensen van alle leeftijd en sommigen in het netwerk hebben wel een relatie. ActiefPlezier is dan ook geen datingsite, maar meer een leuke ontspannen manier om met anderen in contact te komen en fijn met elkaar op pad te gaan. Het kan zoals altijd, natuurlijk wel gebeuren dat er een vonk overslaat!

Heerlijk toch zo’n prachtige wandeltocht? Kijk eens wie er met je mee wil! (Zodra je lid bent…)

Op de homepage van ActiefPlezier kun je lezen dat zij staan voor Open, Sociaal en Actief. Herken jij jezelf in dit motto? Probeer het dan gewoon eens. Ja, dit weekend nog!

Fijn Pasen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in