Home Dating Singles zijn er helemaal neon van!

Singles zijn er helemaal neon van!

650
0

Ja…. Dit voorjaar zijn singles helemaal groen en geel van Neon! En niet alleen groen en geel – nee, ook nog oranje en blauw en rood….. En paars! En met neon bedoelen we niet enkel het kleurenpalet van de huidige mode. Het zijn vooral de kleuren van de plotselinge grenzeloosheid en flitsende mogelijkheden die zich tijdens dit voorjaar weer aandienen. Singles weten af en toe gewoon niet wat zij moeten kiezen, nu zij er weer zonder enig voorbehoud op uit kunnen trekken! Dit vrolijke gevoel zie je echt wel vertaald in de mode!

Kleding van de grote modehuizen is niet voor iedereen betaalbaar – dus bereikbaar. Toch bepalen de modeshows vaak wel wat de tendens van een komend seizoen zal zijn. Die wordt dan geïmiteerd en op de markt gebracht en op straat gedragen. Even de show van Dior, die al spannend is om naar te kijken door het spelbord en de begeleidende muziek – en dan de kleding ook nog – een en al kleur! Zwart en wit mogen gelukkig ook nog steeds blijven!

Psssst; even in herinnering brengen dat het juist mooi is om molliger te zijn! Dat rondingen aantrekkelijker zijn dan, eh…botjes?! (Natuurlijk is het ook prachtig om tenger te zijn; jezelf echter uithongeren om aan een misplaatst modebeeld te beantwoorden is dat niet!) De heel korte rokjes is een keuze en na een bepaalde leeftijdsgrens staat dat weer minder aantrekkelijk – voor jongeren is het juist weer heel leuk. De plateauzolen – die je soms ook wel ziet, lijken heel hoog en onhandig. Erop lopen is simpel even wennen, zeggen ervaringsdeskundigen (-;).

Wat is er voor Singles nog meer zo fleurig als neon?

Singles zijn helemaal neon door het voorjaar

De voorjaarsbloemetjes hebben hun kopjes weer boven de grond gestoken en hun kleurige bloemblaadjes ontvouwen. Deze zijn ook fris en helder en even fel als neonkleuren – zoals alles in het voorjaar, en zij luiden dit jaar des temeer een nieuw begin in! Een begin waarin alles weer mogelijk is. Gelukkig wel!
Singles huppelen spreekwoordelijk in het rond, als losgelaten koetjes en schaapjes in de wei! Zij kunnen weer naar hun kroegjes en uit eten gaan, naar concerten en evenmenten gaan en ook weer eens speeddaten – al is het misschien simpel voor ‘de fun‘!
Als je dan wel een nieuwe liefde ontmoet hoef je niet allerlei testen te ondergaan. (Tenminste… dat is niet de bedoeling van een date…) En – je hoeft geen afstand meer te houden of terughoudendheid toe te passen!

En(!) Singles kunnen weer op reis!

Singles worden er neon van!

De vraag is waar naar toe? Eens lekker uitwaaien in eigen land? Naar Europa of een ander continent? Eindelijk die reis rond de wereld? Kies maar uit! Word lekker neon, ga oogverblindend stralen en trek erop uit – de wijde wereld in! Laat die tijd van binnenzitten en regeltjes en afstand en al die andere zorgen, lekker achter je.

Geniet, maak plezier en geef elkaar vooral een hug!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in